Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Banana2 Pocutje? Joske bolijo, sploh jih ne prepoznam vec 😂 trebuh napihnjen ze od punkcije kot da sem v 5 mesecu, in popoldan ne morem fukcionirat brez da bi sla za 1-2 uri spat … Ampk vse je ok, sej grem ze v 5 teden 😄

Piskerček to si pa čist mene opisala. Na začetku sm probavala skrivat trebuh, zdej se mi ga pa sploh ne da več. Naj si misljo da sem nosečka😄.

Upanje jz mam pa test en dan za tabo. Ampak ti si mela transfer dva dni pred mano pa obe sva meli na 5i dan. Pa tut jz cakam ta plus ze skor 5 let. Joj upam, mocno drzim pesti da rata, se vsem nam, ki cakamo in ful sm vesela da je v tem mescu, ce se ne motim uspelo štirim srečkam ( wohoo, imamo štiri peresno deteljico) upam da bo slo vsaj tako naprej. 🍀🍀🍀🍀 srečno in pogumno naprej!!

Piskercek. ..uuuu..že prava srečka nosecka si💚💜👍👍in spala bi cel dan.haha.Uživaj v nosečnoskih radostih..💚
24+..ja jutr ce bo tko k mora biti..si bom na forumu 3 strani vzelaa..hahaha..eno vam še za danes pustim..hahaha.oooooo..jole majole..zdej se grem pa olupit in u mizulee..nočkoo punce mojee💚🌠🌌⭐⭐

Piskercek, a ves da mam jst tud fuuuul trebuh! Ne vem kako je to mogoce. Komaj cakam da grem na potrditveni UZ, da domacim poveva, ker prov ne vem vec kaj naj oblecem, da se mi trebuh ne bi videl!
Joj bejbe, jst sem sam en test nardila in, ko vas zdaj berem si mislim, da bi se mogla kaksnega???! 😜
Upanje, Mackica… zdej se vaju pocakamo na + pa nas bo res veliko! 🤞🏻

Hahah Luca2015 in Upanje.. jst sm si nabavila široke majice da ga skrivam,dobr da je zdejšna moda vse široko in razvlečeno 😃 nočem da že kdo ve..oz. jst bi domačim že povedala, vsaj tašči da ji ne bo tako čudno zakaj hodm popoldne spat k nikol nism 😄

Punce dobro jutro😀
Evo stanje ok..še vse suho(hahaha)
Test tudi v enakem stanju.👼
Lep dan vsem skupaj😊 in flamingoo javi..kako si?
💚💜💙🌷🌈🎈💃👶🏃

Banana, valda je suho, kar navadi se za naslednjih 9 mesecev 😊

Dobro jutro punce. V glavnem zvijalo me je spodej od transferja. Danes me nič več ne zvija. Joške so me bolele tut od transferja, no te me pa še vedno bolijo. Kaj to pomeni nevem?
Ja močno upam da bomo še drug teden nadaljevale s ++++😄😉

Upanje2 in Mackica, vidve bosta naslednji s pluski. Ze komaj cakam 😊
Lep dan vsem, noseckam se posebej 😉

Dobro jutro punce.
Banana, ja pa kaj si ti pričakovala drugega. Ja valda suho, navadi se. Danes črtica pobesnela😀tako je vidna kot prva. Jupi😀😀. Jutri pa krvnega. Banana ti že dans greš? Danes se počutim odlično, včeraj mi je bilo grozno vse me je dol tiščalo. Upam da bo vse ok.. Me je kar strah. Želim vam lep sončen dan🌞 ❤️🐞🍀

Jaaaa komaj čakava na plusek, a ne mackica? 😄😄😄😄👍👍👍👍

Upanje in mackica vidve morate lep uvod v junij naredit da bo se bolj rekorden kot maj 😃

Ja, Upanje in mačkica, kar nekaj se nas bo v juniju borilo, tako da kar fajn pripravita teren!😊 Navijam! 🐞🍀🐞

Evo punce..kaže mi 5 btchg. .pravjo da je to trenutno negativno..vse kar je pod 5..in je to meja 5..ah.bomo vidli..dokler se mi ne ulije bon upalaaa😞
Cmokkk vsemm.

Banana, pa kako????

Kako to banana? Zdaj mi ni pa nič več jasno. 😞

Zopeeeet 5?????? Kako je to sploh mozno jaz tega ne bom razumelaa ej fak….. Daaj daj saj se booo vzdignil bos videla!!!!!! Ma kako no jaoooo kr v soku sem jaz ko sem imela negativno je bilo 0 in nic vec….. Zakaj je pri tebi vedno 5??????🤨🤨🤨🤨🤨

No sej toooo..kakoo lahko test kaže pozitivnoo..tam pa 5..tud men ni jasnooo..mah itak ..prehtevam dogodke..pol pa je tko..aaaaaaaaaaa…

Ma nii to zaradi tega ker prehitevas…. Vse je to clovesko razumno… Pac vse smo neucakane….. Ampak ni mi jasnoooo mislis da bi beta lahko bil vecji in da bi danes kar padel???? Ne vem a si vprasala ginekologa zakaj je to tko zakaj do tega pride in kaako je to mozno??? Men res ni jasno ja fak.. Se spomnim ko si rekla da si enkrat prej isto tk mela….. 🤔🤔🤔🤔

New Report

Close