ivf 2018
Banana, sreča je res na najini strani. In vem, da vsako čaka sreča, potrebna pa je vztrajnost potrpežljivosti.. Zato bodite močne in verjemite, da vam bo uspelo. To kar si človek resnično zelo želi, enkrat uspe. Upam samo da bo vse v redu, ker ne bom preživela spet še enega razočaranja. Me kar dol tišči in nekaj se dogaja. Sem sedaj v tem postopku hodila delat. Sem prav sedaj iz službe. Ne vem, bom jutri kar doma ostala. Trenutno je to najbolj pomembno, da bo vse ok. Banana, komaj čakam v sredo😀. Jupi. Jutri spet en test naredim. Prav fino je delat hi hi😀😀. Pošiljam vam pozdravček❤️🌞🍀🐞
Banana, top novica! To je to! Super vesela zate! 😊 Sreda bo zate in za Flamingo samo še pika na i!
Oxi, žal mi je.😔 Drži se. Pa nič obupat! Vse nas enkrat in nekje čaka sreča!
Upanje, stiskamo pesti za plus! 🐞🍀🐞 Js sem prejšnjič drugače delala test 11. dan po transferju in je že pokazal plus. Od 11. dneva pa pol kr skor vsak dan do krvnega.😜 Kaj češ, se nism mogla zadržat, če je blo pa tako fajn dve črtici gledat☺.
Aja, še to.. pri meni tudi na dan krvnega testa črtica ni bla enako močna kot testna črtica, pa malo me je takrat skrbelo, ker iz dneva v dan tud ni postajala bistveno intenzivnejša, ampak beta je bla pa čez 2200, tako da intenzivnost teh črtic tud ni nujno dober pokazatelj realnega stanja, vsaj kar se bete tiče. Da ne bo še glede tega katere slučajno preveč na zalogo skrbelo 😉
Kiddo..hvala..ful.dobr si napisala,da se res ne bomo se z intenzivnostjo crtice ukvarjale.
Flamingoo..ja jutri test zjutri..zdele sm prsla od svojga ginekologa.
za jutri da si pridem na 13.dan btchg krvni dopoldne..pa takoj dobim izvid čez 10 minut in bom vidla..kako in kaj.1 dan gor dol..je reku da ni panike.jupii.je full faca..😊se v življenju nisem imela + razen pri likovni in glasbi..hahaha..joj upam,da me nimate za noroo..no sej sm..hahaha.
👶 💚💜💙💛
Banana vauuu, jutri greš na krvnega? Joj ti si faca😀. Jaz imam prav v sredo določeno. Kako se počutiš drugače. Joj mene nekam dol tišči, taki občutek neki se dogaja, pa joškice že tud mal bolijo. Držim pesti zate, čeprav veve da je to to in, da bo vse ok. Hvala za vzpodbudo za teste. Brez tebe jih sigurno nebi delala.
Sporoči jutri kaki bo beta. ❤️🍀🐞😀
Oxi41..hvala..in ne pozabi..mi smo s tabo🌷 🌷
24+…ja kva pa.kamor gre bk nej gre pa se strk..hahaha.😀😀😀ja bom javlja tam okoli 11.00 ure.
Flamingo..ja itak..dej ne govor..me k da mam M vse tišči, joske do Koroške. .pa zmatrana sm..no tud jest skoz delam ..vsaj hitro minee😊😊jutrii ti javim okoli 11.00 ure..kva prav teta bthcg..hahaha
🌠🌌💛