Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Katkaa..ja sej mas prov.sam sej ves tista rahlaa crtica..k misles da mas privid..pa sm ga slikala z telefonom..pa se gor nic ne vidi..pol ti pa vse dol pade..😞😞sm ga hotla danes delat..ampak k me ze od vceraj tolk sraufa..k pr M..pa danes tudi..zdele sm cisto ze tam tam..no upam da se ne ulijee..

Banana, mislim, da je pri tebi tole črvičenje dober znak. Sicer pa more biti, po slabih novicah danes, bodo ta teden sigurno samo še dobre! Pa itak vse tukaj stiskamo pesti ZA VSE ki grejete pikice, tako, da more biti! 🙂
Upam, da boste potem punce, držale pesti tudi za nas, ki pridemo na vrsto junija/julija, ane Orhid? 😉

Katka..ja seveda..bomo držale pesti…IN NAVIJALE ZA NAŠE SONČKE:)
Ja to je pa res,da me še nikoli ni tkole črvičilo..skoz me..:)No bomo kmalu videle..
Uživaj v dnevu in pozitivne misli..:)
Orhid…jutri dan D in lepe novičke sporoči:)

Pozdravljene punce.
Ne vrči puške v koruzo. Črvičenje nič ne pomeni. Tudi jaz sem mislila da se mi bo uliliin vse ven padlo in hvala bogu danes sem spet zagledala +. Upam da se mi ne blede hehe😀😀😀 banana ne obupati. Kakšen strah neki, pa ti si močna pozitivna punca, kje je ta tvoja energija? 😀😀.

Oxi zal mi je! Jeseni v nov boj!

Katka ja, junij! Tudi jaz sem bila v marcu/aprilu v dolgem postopku tako kot ti in verjamem da ze komaj čakaš 😊

Banana, dobra si da ne narediš testa! Pri tebi bo crvicenje prineslo malega crvicka 😊

Banana2 crvincenjeee imaaas crvickaa v sebi wihuuuu daj naredi test saj ti bo pokazal tud ce ni jutranji urin….. Hihihihi nestrpne smo…. Star1 se nam pa se vedno ni nic javila🤔🤔🤔🤨🤨😑😑 too flamingooo bravooo

Evo lumpe..prej sm jest vas nakurla ..za teste delat..zdej ste pa vi mene in sm ga sla kupiti baby check roza pakunga..kao najobcutljivejsi..pa kaze dve crticeee..
Flamingo. .tudi tebi kaze..dve crtice.jojj.
Punce prosim pocakajmo se za veselit se do testa..k ne upam..hudica preklicatt..hahahahaha

Banana napizdila te bom ce se takoj ne registriras in nam posljes slikicoooooo😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

24+…pa res ne znamm..sm se tastara sola z temi kompii..sejjj zdej ni vazno..vidimmm jo kr mocno..pa ni jutranji urin.jutri zjutri bom spet nardila..
Kako si ti?!

Wihuuuuuu veselaaa zateeee resniiicnoooo!!!! Evo grem glih delat test za ovulacijo hahahaha

Ma daj banana cist pase je ze tale tvoja novicka, mi itak ze en teden vemo, da si nosecka!! 😊 JAAAAAA NOSECA SIIIIIII, WIIIIIIIII BRAVO, BRAVO BRAVO!!!!!! 😍 zdaj pa se sprosti, pa hitro vozicke gledat 😉

Vglavnem banana ne zapusti nas vseeno ti si oseba ki nam vsem polepsas dan s svojo norcavostjo hahahahaha😉😉😉😉😎😎😎😎😎😎😎😎😎 No evooo koncno jeee en IUI RATAAAL! MATER DA MORA SE MENI NARAVNO HAHAHA😋😋😋

Banana2 od vseh teh slabih novic… Ko sem tvojo vidla sem se začela jokat, ampak res.

Joj..punce..ce je to vse res ..kar upam.,saj veste kako tezko je vrjet…hvalaaaaa..brez vas bi mi bilo zeloooo tezkoo..💃💃🌈🌈
Flamingo..💛💙💜💚

evoo danes je zelo zelo zeloo rahlo vidna črtica… se pravi čez dan ali dva bo že ista kot testna črtica kar bo pomenilo da ovulacija bo vendar malo kasneje kot ponavadi….. prej mi je vedno pokazalo na 12. dan ( danes) po M dve čisto enaki črtici…. tko da očitno bo malo daljši ciklus ta mesec haha…. =)

24+….tooooo..mas too.super da si test nardila…jojjjj..zdej pa sam sopej..haha.kolk bos ti ena fejst mamica 😊😊te nasi otroci bodo imeli toliko ljubezni..da bo noro💚💜💙💛a ti si bla kdaj na IUI?
Upanje2. .jokava skupaj..zame👌zate pa bova drug teden obe💜hvala ti..

Zdravo punce 🙂
Poskušam čim več slediti in brati, ampak če me en dan ni na forum, sem kar par strani zadaj, potem si pa rečem da si moram vzeti čas in vse prebrati, pa sem potem še toliko več zadaj 🙂 . Tako da na tekočem sem zadnji dve strani, prej pa ne :).
Banana, čestitke!!! Tudi ostalim čestitke, katerim je uspelo! Tistim, ki pa še ni, pa držim pesti, da bo čimprej.
Midva imava proti koncu junija posvet v MB, da mi dodelijo zdravila…kdaj mislite da bo postopek? Šele septembra ali bo prej? Ima katera izkušnje na MB čez poletje?

K jest sm zmer tudi na 12 al pa 13.dan imela ovulacijo.1.iui je bil sigurno zamujen prepozen 17.dan vbrizgano.sedaj pa na 13.dan in vidis..razlikoo..😞😊🌷

Joj alta tako mi je žal, samo ne obubat, glavo pokonci in naprej v nove boje. Oxi, počakaj, ni še vse izgubljeno. Mala krvavitev ne pomeni popolnoma nič. Držim pesti da bo vse ok.
Oooo moj bog banana, kaj sem ti rekla, ti črvički znajo prinesti marsikaj dobrega. Juuupiii banana tako sem vesela, boš videla v sredo bo veselje❤️❤️❤️❤️

Alistar, pozdravljena.
Jaz sem bila prejšnje leto v postopku v avgustu. Sem imela spikanja in punkcijo čez 5 dni transfer. Zdaj mislim da je enako. Mogoče julij da ni.

New Report

Close