ivf 2018
Banana, mislim, da je pri tebi tole črvičenje dober znak. Sicer pa more biti, po slabih novicah danes, bodo ta teden sigurno samo še dobre! Pa itak vse tukaj stiskamo pesti ZA VSE ki grejete pikice, tako, da more biti! 🙂
Upam, da boste potem punce, držale pesti tudi za nas, ki pridemo na vrsto junija/julija, ane Orhid? 😉
evoo danes je zelo zelo zeloo rahlo vidna črtica… se pravi čez dan ali dva bo že ista kot testna črtica kar bo pomenilo da ovulacija bo vendar malo kasneje kot ponavadi….. prej mi je vedno pokazalo na 12. dan ( danes) po M dve čisto enaki črtici…. tko da očitno bo malo daljši ciklus ta mesec haha…. =)
Zdravo punce 🙂
Poskušam čim več slediti in brati, ampak če me en dan ni na forum, sem kar par strani zadaj, potem si pa rečem da si moram vzeti čas in vse prebrati, pa sem potem še toliko več zadaj 🙂 . Tako da na tekočem sem zadnji dve strani, prej pa ne :).
Banana, čestitke!!! Tudi ostalim čestitke, katerim je uspelo! Tistim, ki pa še ni, pa držim pesti, da bo čimprej.
Midva imava proti koncu junija posvet v MB, da mi dodelijo zdravila…kdaj mislite da bo postopek? Šele septembra ali bo prej? Ima katera izkušnje na MB čez poletje?
Joj alta tako mi je žal, samo ne obubat, glavo pokonci in naprej v nove boje. Oxi, počakaj, ni še vse izgubljeno. Mala krvavitev ne pomeni popolnoma nič. Držim pesti da bo vse ok.
Oooo moj bog banana, kaj sem ti rekla, ti črvički znajo prinesti marsikaj dobrega. Juuupiii banana tako sem vesela, boš videla v sredo bo veselje❤️❤️❤️❤️