Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Punce dobro jutro😊
Alta1..kako si??🌷
Jest vceraj pred spanjem tablet vzela proti bolecinam..me je tko bolel k da mam menstro.Evo danes zjutraj tud un blesav filling..nom nc testa delala..k ga ne upam.mi edino upanje ostane..dokler se ne ulije.
Flamingo..kako si ti?test?
Upanje2..kako si?
Oxi4..kako si?
24+..kva dogaja?
Mačkica1..kako si ti kej?
Katka22..kako si ti?

Jooooj banana stiskam fuul pesti zate res. Upam, da nam bos lahko ze cez nekaj dni razlagala, da obcutek nosecnosti ni nic drugacen kot pred m 🙂 in alta se vedno drzim pesti zate!
Joj tole cakanje je res mucno, ko bi lahko to kr mal preskocile ane
Jst se se vedno spikam s suprefactom, se en teden potem prvi uz kjer bom dobila upam da se druge injekcije za rast foliklov (pozabila kaj imam predpisano), zelim si samo, da mi ne bi podaljsali suprafacta, kar se verjetno zna zgoditi, ker mi je m zamudila 1 teden. No danes sem jo dobila. Je pa zanimivo, da sem vedla oz prebrala na drugih forumih kako je vsem zamujala pri suprefactu, pa sem se kar upala, da mi zaradi cesa drugega zamuja… Da bom med srecnicami, ki so zanosile med postopki… ah vecni optimist 😉

Jutro. Banana2 gel ze pobarvan v rdeco tko da vsak cas pomoje bo M tko mi vedno zacne prvo roza izcedek pol cez kak dan M eh kaj naj sej znakov res nobenih joske cisto mehke sploh nibolece sraufa spodaj svojmu sploh neupam povedat ko bo ulila takrat bom v prejsnjem postopku bil tako potrt da me se bol bolelo.drugac danes juter bi mogla dovit M. Ojjj srcno se upam da jo nebo

Dobro jutro punce,
evo prvi UZ je za menoj. Žal desni jajčnik ni sploh reagiral, v levem pa je 5 oz. 6 foliklov. V četrtek imam ponovni UZ in, če bo vse po sreči v soboto punkcijo.
Je dr rekel, da desni pač spi oz. ima zelo malo zalogo zato pa levi dela toliko bolj. No bomo videli kako naprej. Če bo pa bo. 😊

Katkaa…no super..vidiš vse lepo poteka pri tebi..verjetno superfact malo pomeša ciklus..ker ena moja kolegica ima tudi takšno terapijo ..samo,da je ona 1.teden pred tabo:):)Boš vidla..vse bo ok:)
OXI41…res držim pesti,da se nam ne ulije..,k bom tko,žalostnaaaa,da se sploh ne da z besedami opisati…:(:(Ampak..mora nam uspetii..Drži se…in ,da se mau nasmejiš..Jest tolk potegov z wc papirjem nardim..,da je šla pomoje že 100 x na pol..hahahah..Pa če slučajno v trgovini ne dobiš wc papirja..sem jaz vsega pokupila…hhahahahaa

Banana ista zgodba in to obvezno beli vc papir da ja se fajn vidi non stop sm samo v gate kukam. Zdej se me tako zacelo sraufat ma isto isto ko M kok jaz poznam svoje telo to je M naredit itk nic nemorem sprijaznitse pa it naprej vcasih mi zdi da mi pac ninamenjeno in se bom mogla sprijaznit kr psihicno po vsakem postopku sem natleh. Punce drzim pesti za vseh da vam uspe 😀

oxi41…Točno takšno miselnost imam jaz po vsakem neuspelem postopku:)Da mi pač ni usojeno biti mamica…Ampak globoko v srcu vem,,da bom imela punčko(Že od majhnega si jo želim..ali pa dvojčka tudi(Parček)..le ,kot za vse stvari v življenju se moram vedno namučiti,da pridem do cilja..Tko je ..no sej se nebi še toliko sekirala..če ne bi leta že trkala na vrata..:)
Dejva se ODMENSTRUERAT in se nasmejva..hahahhaa(ja seveda,če vrjameš v palčke..hahah)

Banana, Oxi41… sem cakala kaksne bolj pozitivne informacije! 😞 Mene je tud sraufalo pa crvicilo sam sej ne vem al zarad viroze smpak isto sem sam cakala da se ulije!
Joj punce no, rabimo se kak +, da bo pol se bolj zabavno cvekat!

Luca2015…ohoj..še malo pa imaš ultrazvok..drug teden..jupiii:)Si ok??Hvala ,ker si še z nami..na forumu..mi daješ fulll upanje..k tebe je tudi črvičilo in vedno nate pomislim..,da pa le ne bo M prišla…:):):Uživaj v dnevu:):)

Hvala Lica2015 tudi jaz na te smomnila zjutri hehe ko si pisala da tudi bilo zjutri mal roza izcedek ce se prau spomnim . Banana mormo nagnat teto hodicevko za kaksneh 9 mescev sem ze rekla Menstri da nerabim njejnih obiskov hehe

Sploh me ni pustila cakat grem na vc pa ulije 😢 eh brez komentarja septembra v nov boj druge ni . Se vedno bom vas brala in mocno stiskala pesti.. lep dan vsem drzitese.

Sploh me ni pustila cakat grem na vc pa ulije 😢 eh brez komentarja septembra v nov boj druge ni . Se vedno bom vas brala in mocno stiskala pesti.. lep dan vsem drzitese.

oxi41…res iz srca mi je žal zate..in vseeno upanje..ostaja.Drži se in se tipkamo..

Oxi1 zal mi jeee a ne obupaaaj!!!!!! Banana kaj ga ti zdaj srackas ce si ze imela crtico potem bo tudi zdaj crtica… Ne morem verjeti da bos zdrzala ne da bi test naredila hahahaha😆😆😆 saj pravim ce si noseca si noseca in ne mors bit mal noseca…. Pa pol ne bit noseca…. Danes bi tvoja crtica mogla bit ze zelo vidna… Kateri dan pa pricakujes M????

Dobro jutro punce,na zalost mi lije ze kot v potokih😔 najhuje mi je bilo zdaj zjutraj,ko sem mislila,da vse skupaj ni res in sanjam. Moj me tolazi,da greva po zamrznjencke ampak trenutno ne vidim dosti upanja za 🐧🐧. Danes bom poklicala ginekologa,da vidim kaj pravi kdaj lahko pridem.
Banana2 moja zlata ne obupaj NI SE ULILA in SE NE BO! Ti mas to 100%!🌹
Oxi tudi zate ni se nic receno,drzim pesti.🌹
Luca2015 tebi zelim eno prelepo nosecnost in komaj cakam,da sporocis kako bo na uz-ju,bos slisala srcka🌹
Pa se vsem ostalim puncam zelim vse dobro in naj rata!

Oxi zal mi je😔

Oh hvala punce probam se drzat ampak negre solze kr tecejo zdej grem na siht komaj cakam da mine tet dan. Obupat nesmem dok lahko bom bom hodila v postopke. Tocno tko kot banana napisala vcasih mores it cez trnovo pot da te ojaca i prijdes do cilja.

Alta1…res se mi srce trga..:(:( Saj veš..imaš še vedno super možnost z zamrznjenčki..tako,da super..pa le pokliči in se zmeni za ponovni postopek:)Itak se pa vidiva..kmalu in bova ,kakšno rekle..:):)EN VELIKKK OBJEM TI POŠILJAMM:):)
24+…ja sej veš,,kako je to..7.8.9.10 dan sm ga delala…pa skoz čistoo rahla črtica..zdej k je pa 12.dan pa me je strah..ga delat..!No sej še malo..:):)

OXI41…POŠILJAM TI EN VELIKKKK OBJEMMM:):)Si močna in nedaj se..:):)

Alta1, oxi41 🙁 🙁 zjočita se, potem pa naberita novih moči za naslednjič!!!!
Banana, strinjam se z 24+, če si že videla rahlo črtico, mora bit to to. Saj kolikor razumem, si tudi bolj nepotrpežljive sorte in imaš sigurno kar nekaj izkušenj s testi 😉 pa če prej nikoli nisi videla črtice ali +, pol to ne more (ne sme!) bit nič drugega!!!

New Report

Close