ivf 2018
Kiddo, jaz se te spomnim iz decembrskega foruma! Zal mi je za tvojo izkušnjo! Ne obupaj, na genetiki bosta videla kako in kaj!
Flamingo čestitam!!!
Banana, ne razmisljaj o M, saj vse pravijo, da so cisto enaki znaki ce zanosis ali pred M!!! Samo pozitivno naprej, imaš ti to 😊
Drage punce, ki se pripravljate na transfer v juniju – junij pa bo nas mesec 😊 (24+, pri tebi pa naravno). Jaz imam cez 2 dni pregled v Leoniscu, potem pa upam da junija transfer zameznjencka. Zdaj se ze dolgo nisem javila, ker me je spodletel postopek konec aprila precej prizadel (veliko bolj kot tisti decembra)… zdaj pa so mi lepi dnevi in vasi plusi spet dali upanje in res komaj čakam 😊
Punce..hvalaa😊😊za pozitivne misli🌈
Orhid..dostikrat se spomnim nate..vrjamem..da ti je bilo hudo..le ,kateri ni..vsem nam..zato smo tu..da se izpovemo in si olajšamo dušico..še 2.dni pa boš vedela..kdaj greš po svoje eskimcke..👍😊
Flamingo..a si first respond test nardila(25ml ..naprej..)ki ima??k jest baby check zadnjic nardila(10ml..)
Upanje, samo pozitivno. Mislim, da res ni nič narobe s tem, da te črviči. Meni je občutek enak kot v prvem poskusu, ko sem zanosila in se žal ni dobro izteklo. So pa znaki sedaj kaka dva dni, prej pa nič. Upam, da je res to to, ker sem že čist zmešana. Ja banana tester je bil vijoličen First sing. Ja ta je od 25 bhcg dalje. Jutri zjutraj ponovim. 😀😀😀, upam, da si ne mažem oči he he 😀😀😀, banana pozitivno, ker ti si taka pozitivna, se tako naprej. Ne vrag, da nebi za nas enkrat posijal 🌞. 😀🍀🐞
Banana, ti pa upam da bos jutri nardila test, pa da bo crtica malo bolj vidna!
Orhid, drzim pesti zate! Vcasih se mi zdi, da se ze celo vecnost spremljamo na forumu. Zdaj pa je res cas da se prestavmo na onga Nosecke po IVF (al neki tazga) pa da se pogovarjamo se sam o cunjicah pa vozickih pa plenicah!
Joj, Alta, škoda no.. 😔 Drži se!
Zelim-si, hvala za informacije glede genetike.
Flamingo004, super! Čestitke za plus!
Banana2, ful navijam, da bo jutr črtica še bolj intenzivna, v sredo pa pol obe razturata še na krvnem! 🐞
Luca2015, zaenkrat ni konkretnih odgovorov, zakaj prihaja do ponavljajočih splavov. Prvemu itak noben ne posveča posebne pozornosti, ker se pač zgodi in je zgolj nesrečno naključje, po drugem se tud nihče ni še kaj posebej sekiral, no zdaj po tretjem pa greva končno vsaj na genetske preiskave. Sej se bo tole kr malo čudno slišalo, ampak bi bla skor vesela, če bi vsaj te preiskave pokazale, da je vzrok genetski, tako bi vsaj vedeli, kaj je problem in kako ga probat rešit.
Ma, se ne damo!💪 Je treba pogumno v nove boje, tudi junij bo lep mesec!😊