Najdi forum

Hotel Žusterna

Ali je bila katera že v Hotelu Žusterna in kako je tam, ali imajo tudi kakšen bazen za otročke. Za darilo sem namreč dobila vikend paket in bi seboj vzela še mojega sončka, ki je star 17 mesecev. Zanima me tudi ali ta voda, ki je v bazenih kaj škodi otročku in kje se dajo kupiti za zmerno ceno kopalne hlačke za enkratno uporabo.

Lep dan vsem !

Pozdravljena!
Mi smo bili v Žusterni z enoletnikom in smo bili zadovoljni.Imajo tudi otroški bazen in tam je res veliko mamic z majhnimi otroci.Našemu voda ni prav nič škodila, zelo je užival.Poleg tega mislim,da je tudi cenovno tam najbolj ugodno, sploh za otroke.

Kopalne pleničke pa sem jaz kupila v DM.

Ojla, no mi smo bili več let zapored tam in še gremo pa vsaj za vikend kdaj tja. Nam je bilo zelo lepo in je veliko bazenov od prav za majhne do bolj velikih. Naš je vedno zelo užival. Plavalne hlačke pa sigurno dobiš kje po kakih velikih trgovinah. (lines up and go) kar pojdite in ne bo vam žal.

lp mamiR

mi smo bili letos v začetku leta, ko je bila stara cca 2 leti. bazen je tudi otroški, mi smo bili zelo zadovoljni, pa bomo najbrž še šli tja.

voda je morska. Nekatere otroke malce pečejo očke. naše ne. bazen je ravno prav velik za male otročke. na sredini ima toboganček, in nekega pingvina (ali podobno) kjer otrok lahko malo sedi. Mi se imamo tam vedno super. Pleničke kupi prej-v kakšnem Dm.

Edini problem so včasih kakšni mali drekci, ki se plazijo po tleh v tem otroškem bazenčku. Ne vem, kako, verjetno otrokom ven iz plenice kaj pade, ali kaj….ali pa to, da so nekateri brez plenic.
Morda bi bilo dobro tam večkrat menjati vodo!!!
Pa ne vem na koga naj bi ta ”ukaz” naslovila…

Poleti (v začetku avgusta, ko je bilo tako mrzlo) se mi je zdela voda premrzla, morda pa je bil kriv zelo hladen zrak v kompleksu. Bila sem prav razočarana, ker sem bila že prej tam in mi je bilo všeč.

mi smo bili v začetku septembra, pa je bilo vse toplo. še posebej voda. kadar so vrata na zunanji bazen zaprta, je vse toplo. če pa je vse odprto-poleti, je verjetno hladneje, sploh če je zunaj toplo le na sončku-v senci pa ne. so pa tudi mene motili dreki v otroškem bazenčku. se nismo kopali v njem, ker ti je vsake toliko priplaval drek pod nos:((
Pa tudi sicer čistoča ni na višku…(pa ni bilo polno, tko da bi rekli, da jih ljudje ovirajo pri delu; ampaak enostavno nič ne ”plužijo” tko kot vidiš v kakšnih drugih hotelih. Žal:((

New Report

Close