Higienski posip za mačke
Da ne bo tule prišlo, do kake nesreče, ker bo kak zablodeli bralec narobe prebral:
Če uporabljate navaden siv posip iz betonita v nobenem primeru NE MEČITE ne kepic ne iztrebkov, še posebej pa ne posipa samega v straniščno školjko. Že ime samo – betonit – vam mora dati vedeti, da je to izjemno slaba ideja.
Pri lesnih posipih sem jaz metala v wc školjko iztrebke in “kepice”. Če so bile velike sem jih z lopatko prepolovila, to je bilo pa to. Kepice so že namočene in se ne širijo več, prav tako pa niso lepljive kot je betonit. Absolutno pa nikogar ne postavljam na laž, ker je čisto možno, da se tudi ob takem ravnanju še vedno zamaši, sploh po Murphyju, ki pravi, da če lahko gre narobe, bo šlo narobe.
Celotnega posipa prav tako v nobenem primeru ne mečite v wc.
Osebno imam 3 mačke sedaj, takrat sta bili če se prav spomnim samo dve.
Pri nas uporabljamo namesto mačjega stranišča LitterKwitter. Od začetka nam je bila zadeva malce čudna vendar ko smo dobro vse prebrali smo ugotovili da je zadeva super in da deluje.
Malce smo se še razgledali po youtubu in z veseljem ugotovili da če deluje na tisočih mačkih bo pa še na našem Tomiju.
In res… po 2 tednih smo vriskali in slikali našega Tomija ko kaka v WC. Nobenega smradu več! Da ne omenjam bakterij, ki jih maček raznaša okoli ko takole koplje po svojem WCju.
Če koga zanima naslov: LitterKwitter – naslov strani
Toplo priporočam!
Jania