Najdi forum

HICONCIL 500

POZDRAVČEK!

ZANIMA ME ALI JE KATERA MED NOSEČNOSTJO JEMALA ANTIBIJOTIKE HICONCIL 500 IN ALI JE ALI BO VPLIVALO TO NA OTROKA?
DOBILA SEM PLJUČNICO BAKTERIJSKO IN MI JE SPLOŠNI ZDRAVNIK PREDPISAL HICONCIL.

HVALA ZA VAŠE INFORMACIJE.

LP TONKA 28T

Na tole ti lahko odgovori edino dr. Pušenjak – vprašaj ga na sosednjem forumu

A si povedala zdravniku, da si noseča?

mojca zivjo!

jaz imam mitralno insuficienco in se moram pred vsakim posegom antibioticno zascititi… torej, tudi ko grem k zobarju po plombico se moram in jemljem hikoncil, ker mi tako predpise kardiolog- seveda ve da sem noseca.
pomoje ne bi smelo bit nc narobe, ce ti je zdravnik to predpisal

Mislim da v navodilih piše da ni vplivov na plod. tudi sama sem dobila med prehladom hiconcil, ki mi ga je predpisam moj ginekolog.

Med nosečnostjo sem ga do sedaj jemala že 2x, a velja, da po 3 mesecih nosečnosti, tako kot za vsa zdravila dovoljena med nosečnostjo.
Naprimer tako zdravilo je tudi Ospen, čeprav sem bila sama prepričana, da ni.

zdravo zanima me ali hiconcil skoduje plodu jaz sa v 5 ali 6 tednu nosecnoti zaradi bolecine in otekline zoba sam dobila ta antibiotik zanima me a hiconcil lahko skoduje plodu ali ne najlepsa hvala.

lep pozdrav

sama sem ga dobila v nosečnosti zaradi izcedka iz nožnice, in je antibiogram pokazal da je prim. AB. sem pa bila v enem 6 t.

eh se vidi da sem že z eno nogo v porodnišnici. ta moj otrok, pri katerem sem jedla AB, je sedaj star že skoraj 11 let. tako da najbrž hiconcil ne škoduje.

Na dan ko sem izvedela da sem noseča, sem šla k zdravniku ker me je bolelo uho. Zaradi vnetja sem dobila hiconcil in mi je rekla da je vse ok. Potem sem vprašala še ginekologa in je rekel da je tako švoh antibiotik da še do ploda ne pride. Ne sekiraj se, vse bo ok.

New Report

Close