herpes
Prosila vas bi za pomoč, ker tukaj punce tako vse veste! Moji mami se je začel delati herpes na ustnici in ker z tem nimam izkušenj, ne vem katera kremica bi bila primerna in ki bi zares učinkovala! Vem da je tega v lekarni polno, ne bi pa rada kupovala kar vse povprek, zato prosim vse, ki imate z tem izkušnje in učinkovito zdravilo, pomagajte! V nedeljo imamo namreč krst našega otročka in je babica zaradi tega herpesa zelo nesrečna! Hvala vsem! Lp
Tudi jaz sem poskušala vse možne virolekse in aciklovire, na koncu pa pristala na zobni pasti :-). Ko je mehurček še cel, si dam gor zobno pasto in jo pustim, tako da ga fajn zasuši, potem pa, ko poči, si pa ranico redno z bivacinom mažem. Bivacin v nekaterih lekarnah dajo tudi brez recepta – malo tubo – drugje pa potrebuješ recept.
lp
VIROLEX nikar, meni je povzročil še večji herpeks in sem pristala na antibiotikih, če pa mi ni povzročil, ga pa tudi zatrl ni, saj sem imela eno samo krastico, ko pa sem v lekarni kupila in drago plačala to tubico pa se je stanje poslabšalo.
Cel teden sem morala jemati antibiotik in mazala sem s kremo tea tree, ki pa mi je resnično pomagala.