Najdi forum

Prosila vas bi za pomoč, ker tukaj punce tako vse veste! Moji mami se je začel delati herpes na ustnici in ker z tem nimam izkušenj, ne vem katera kremica bi bila primerna in ki bi zares učinkovala! Vem da je tega v lekarni polno, ne bi pa rada kupovala kar vse povprek, zato prosim vse, ki imate z tem izkušnje in učinkovito zdravilo, pomagajte! V nedeljo imamo namreč krst našega otročka in je babica zaradi tega herpesa zelo nesrečna! Hvala vsem! Lp

Čimprej naj v lekarni kupi VIROLEX, ki hitro pomaga, če ga daš pravočasno. Lubčkanje vnučka pa naj počaka, ker ni dobro da stakne ta virus tako zgodaj. Prijateljica je imela ful komplikacij z dojenčkom.

S herpesom in virolexom imam jaz take izkušnje, da če nastajajoči herpes zatreš z virolexom, je meni ponavadi čez nekaj dni udaril ven še v hujši obliki. Zato pustim, da dozori, poči mehurček, šele takrat namažem z virolexom. Zelo pa tudi pomaga predhodnje razkuževanje s Hexoralom.

Tudi jaz sem poskušala vse možne virolekse in aciklovire, na koncu pa pristala na zobni pasti :-). Ko je mehurček še cel, si dam gor zobno pasto in jo pustim, tako da ga fajn zasuši, potem pa, ko poči, si pa ranico redno z bivacinom mažem. Bivacin v nekaterih lekarnah dajo tudi brez recepta – malo tubo – drugje pa potrebuješ recept.
lp

V Avstriji se dobi Zovirax – pomaga vendar ne prepreči!!
Za dojenčka je pa zelo, zelo neprijetno, če ga stakne, zato pazljivo!

herplex

ledene kocke !

VIROLEX nikar, meni je povzročil še večji herpeks in sem pristala na antibiotikih, če pa mi ni povzročil, ga pa tudi zatrl ni, saj sem imela eno samo krastico, ko pa sem v lekarni kupila in drago plačala to tubico pa se je stanje poslabšalo.

Cel teden sem morala jemati antibiotik in mazala sem s kremo tea tree, ki pa mi je resnično pomagala.

Tudi jaz uporabljam kremo tea tre in sicer, takoj, ko se herpes prične delati. Predhodno si herpes očistim z eteričnim oljem 31, nato pa namažem kremo tea tree. Herpes en ne razvija več, počasi uplahne in to je to.

lp

MIJANA IN ESC in kje bi dobila to kremo tee tree?

Se opravičujem, tiskarska napaka, toraj krema tea tree!

pri zastopnikih justa ena je dosegljiva na št. 041 446 807, tudi jaz uporabljam to kremo skoraj za vse, od pikov živali, do poškodb, opeklin, herpesov, raznih vnetij, tudi spolovila, glivic….

New Report

Close