dr. Lena Žigon gin.(vaše mnenje)
Dr. Žigon je top of the top =) vse objasni,brez ovinkarjenja..sestre-hehe,blond zna bit ostrega jezika 😉 ampak ni problema,mal se ji nasmejes,pa ti nasmeh vrne =)) dr,Žigonove ne menjam,ce se bo le dalo.ko sem prvic zanosila (mlada in neiskusena) mi je vse brez problema objasnila, tudi najbol osnovne stvari =) hvaležna da jo imam za ginekologinjo =)
Tudi moje mnenje o ge. Žigonovi je zgolj pozitivno…Sem tudi sama menjala G, pa čeprav jih imam komaj 23, ker prejšnja je bila obup od ženske, takim bi bilo treba dat prepoved dela (ampak pustimo ob strani). Ne vem kako naj jo prehvalim.Uspešno sva dale skozi mojo prvo nosečnost pred kratkim, ime si zapomni, topla, prijazna, ustrežljiva, razloži po domače in res te pomalem prebere…Svetuje, všeč mi je, ker naredi tako, da je najbolje za žensko. Upam, da bom lahko še dolgo pri njej 🙂 Skratka, SAMO POHVALE!!! Tiste pa,ki niste imele dobre izkušnje – vsak ima slab dan ali obdobje, ob takem številu pacientk se ne čudim..Sestre pa znajo bit včasih malo “nesramne”, ker bi rade imele red in to je prav.Tudi jaz sem imela kak nesporazum z njimi pa se mi je opravičila v ordinaciji.Pa včasih bi tudi jaz še bolj izgubila živce, kot jih one, ob kakih POSEBNIH pacientkah, ene so res ubibože, ne veš od kje so padle…Tako da ni vedno samo DR kriv!
Dr. Žigon kar uredu ginekologinja, kar se tiče pa sestre je pa cist druga zgodba, najstarejša sestra ,ki dela pri nje je zelo nesramna, name se skoraj vsakič zdere, pa čeprav je sama kriva,…sem v 30 tednu nosečnosti, nazadnje mi je pozabila napisat nov termin, ko sem jim poslala mail za nov termin pa mi nesramno odpisala da sem ga že imela in da se na njega sploh nism odzvala, bila sem večkrat zraven ko se je znašala tudi na druge paciente, ker sem dobesedno vsakič v stresu zaradi sestre ,ko moram na pregled iščem drugo ginekologinjo
zelo poucno branje. ko tole berem tud jz razmislam de bi poslala mail dr.zigonovi in jo vprasala ce bi me vzela. moja prejsnja ginekologinja ki sem jo mela v domacem kraju domzalah, dr. toninova, je ze lani decembra dala odpoved in sem ostala brez ginekoginje. punce a katera od vas ve ce dr. zigonova se jemlje nove pacientke? jz ji bom jutr kr pisala pa bom vidla kva bo rekla.