Najdi forum

vPRAŠANJE, ČE JO BODO KLICALI… v.STOPNJA IZOBRAZBE???

KOLEGICA IMA FAKS, PA JE NE POKLIČEJO ŽE NEKAJ LET…

Ko so zvedeli pri mojem dragem v službi, da sem noseča, so se spakovali le zakaj nam je povedal, saj nismo socialna ustanova, če misli da bo imel zdaj kaj večjo plačo (ima minimalca). Potem je dal odpoved, ko je doživel še eno od mnogih svinjarij. Pih, so rekli, to kar delaš ti, lahko naredi vsak študent. Čez kak teden so spremenili mnenje, ko so dobili dvojko od vseh ljudi, ki so jih vabili v njihov “raj na zemlji”. Zdaj mu pihajo na dušo, kako je lahko dal takšen čas odpoved, ko bomo pa ja potrebovali denar. Zdaj bi moral mislit name in na otroka in na neprecenljivo srečo, da ima službo. Ko to ni vžgalo, so se začeli norčevati iz njega kakšen dec je, da bo babi na pukli 🙂 Zdaj ne vedo, “kako jim je lahko naredil kaj takega”. Še malo, pa bodo vsi jokali, da so se znebili tega mojega reveža, ki jim je delal pridno kot osliček. Pa še upravičeno se bodo lahko jokali. Nobenega osla ne bodo mogli več tako otovoriti za tak denar. V enem letu je doživel toliko pizdarij, kot jih nekateri ne doživijo celo delovno dobo.

Ko bo konec odpovednega roka, bova praznovala dan osvoboditve. Verjetno bova nato bolj na tenko piskala, crknila pa ne bova.

Tudi ti ne boš crknila, ker si še vedno ČLOVEK. Človeškost ti lahko vzamejo samo s tvojim privoljenjem in tvojo vdajo. Tega veselja pa ne privošči nobenemu.

New Report

Close