Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Breja muca potrebuje pomoč!

Breja muca potrebuje pomoč!

Sisy, novih domov ni tako enostavno najti kot se morda na prvi pogled zdi. Jaz bi na tvojem mestu sprejela pomoč forumovk in peljala mucko na sterilizacijo. Muck je tooooliko preveč… in mislim, da je prav, da se vsaj tam, kjer se da pomagati, to tudi stori. Nič proti tebi, samo nasvet.

Se opravičujem, napisala sem Sisy, mislila sem seveda Fortuna. Sisy, upam, da mi ne zameriš, sem prehitro tipkala – saj vidiš, da imava podobni mnenji. Brez zamere, še enkrat.

Tikala ni problema, sem te že brala in vem da podobno razmišljaš kot jaz, vsaj kar se tiče te problematike.

lp..

Hehe Buča, nikjer nisem zasledila da bi tudi TI ponudila pomoč. In JA, prav dobro se zavedam te problematike, zato sem prosila za pomoč, da o malih, nebogljenih kepicah, ki sem ji rešila in jim našla tople domove, sploh ne govorim. Ajde, dajmo še malo pljuvati po meni. Vam dam prosto pot.

Sicer pa…jaz se iz teme umikam. Bolj ko človek želi pomagati, večjega obsojanja je vreden.

Lp, Fortuna.

Ce si bo kolegica slucajno premislila ji se vedno ponujam sterilizacijo za 7000 v Grosupljem. lp

Ce si bo kolegica slucajno premislila ji se vedno ponujam sterilizacijo za 7000 v Grosupljem. lp

fortuna napisal:

> Hehe Buča, nikjer nisem zasledila da bi tudi TI ponudila pomoč.
> In JA, prav dobro se zavedam te problematike, zato sem prosila
> za pomoč, da o malih, nebogljenih kepicah, ki sem ji rešila in
> jim našla tople domove, sploh ne govorim. Ajde, dajmo še malo
> pljuvati po meni. Vam dam prosto pot.
>
> Sicer pa…jaz se iz teme umikam. Bolj ko človek želi pomagati,
> večjega obsojanja je vreden.
>
> Lp, Fortuna.

Kakšna patetika…

No Buča, samo še replika tebi:

ko si tako pametna in oh in sploh, pa da ne omenim žaljiva (škoda, ker forum ne premore moderatorja) ti nekaj predlagam: na svoje stroške pripeljem mačko k tebi, pa bomo videli kaj boš ti z njo naredila. Si za?

Me zanima kdo se bi zadnji smejal…

(da ne boš vzela resno, tebi mačke nikoli ne bi dala niti za pogledat, kaj šele v roke)

Hehe, ko omenim, da NISI NIKJER ponudila nikakršne pomoči, le svoj žaljivi jezik, sem pa patetična. Hehehehe, si me pa res nasmejala. Hvala ti. :)))

Lp, Fortuna.

Fortuna, ne zameri besedam na forumu – bi rekla, da so zapisane predvsem zato, ker vsi, ki spremljamo trpljenje živalic, zavrženih ali slabo oskrbovanih, poizkušamo najti domove malim in malo večjim kepicam in kepam, včasih odreagiramo kot pač odreagiramo – z mislimi že pri mladičkih in pri tem, kako bo poskrbljeno oz. neposkrbljeno za njih, koliko mladičkov bodo ti mladički imeli in njih mladički in koliko brezdomčkov bo to potegnilo za sabo. Prepiri med nami, forumovci in forumovkami, ne bodo rešili nobenega pasjega ali mačjega življenja. Če tvoja prijateljica zdaj želi mačje mladičke, jo vsaj prosi, naj poskrbi, da bodo pri novih lastnikih mucki sterilizirani/kastrirani, da ne bo iz tega še več muck, s katerimi ljudje ne bodo vedeli kam. Mamo mucko pa naj tudi pelje na sterilizacijo, da se ne bo že pri njej zgodba ponovila. Sem pa vesela, da si tej mucki našla dom, ki mora biti zelo lepa dama, po opisu sodeč.

Fortuna, jaz sem s tabo.
Na mojpes.net bom spremljala, kako bo z mamico. Malim kepicam bomo pa tudi našli nov dom.

Lp

haloooo… ce niste opazili mucka ni fortunina, niti ni pri fortuni in kot receno, nima zadnje besede…

Forti, ti pa poskusi no kolegico prepricat za sterilizacijo. Saj bomo zbrali tistih nekaj jurjev kolkor bo rec kostala… Poskusi ji malo pihnit na duso s tem kolko casa bo za mladice porabila, pa testi, pa cepljenje, pa tako… Skratka, da poleg ogromno dela, jo bo tole leglo kostalo veliko, pa konec koncev bo mama tako ali tako morala na sterilizacijo. Itak bi bilo pa pred kotitvijo priporocljivo jo testirat. Bolnih mladicev pa menda res ne zeli na svet spravljat… Daj, pihaj ji se malo na duso…
m.

------- www.kosovir.si

Ajajaj punce, pa saj to ni res. Fortuna objavi problem, ponudimo pomoc in se najde “nekdo”, ki spet vso stvar napihne in smo spet tam, kjer ni muh. Padajo obtozbe, da nihce nic ne ve, da ne ve kako je tezko oddati mladice itd. ja zakaj zahudica je pa objavila sporocilo, da potrebuje pomoc? Zato, da jih bo spet poslusala od takih, ki vse vejo in vse znajo, poleg vsega imajo denarja na pretek in bi komot sami brez nase pomoci placali sterilizacijo. zakaj za hudica pa se niste prej oglasili?
Buca, glede na to da ne sodelujes samo na tem forumu, bi lahko vedela kdo je Fotuna in da je ze pomagala, kolikor je pac lahko… potem pa dobi takole kajlo!

Pa da ne bo pomote Fortune ne poznam cisto nic vec, kot iz prebranega na forumu!

Fortuna… če si premisliš (oz. si premisli kolegica), imam tistega jurčka še vedno v predalu za ta namen.

LP nina

www.pasji.net - Vse Kar Potrebuje Pasji Svet!

Hehe, ni panike punce. Saj me ni potrebno zagovarjati, nisem nič zagrešila, vseeno pa hvala tako za podporo, kot tudi za DEJANSKO ponujeno pomoč. Ve že veste katere ste. 😉

Kljub vsemu se moram za srečni razplet zgodbe zahvaliti prav Buči in vsem njenim žaljivkam, saj je s tem spodbudila kolegico in njeno taščo da bosta skupaj zbrali denar in dali mucko sterilizirati, obenem pa se vsem, ki ste ponudili pomoč, zahvaljujeta.

Obrazložitev: ko je kolegica prebrala kakšen žaljiv napad sem doživela od Buče, jo je pograbila sveta jeza in rekla da od take osebe ne bi niti tolarja vzela. No, saj od nje niti ni bil ponujen hehe. Pa da ne bi kdajkoli potem prišlo do nekega bahanja kako je nekdo dal tolar, ker ni zmogla ob vseh kreditih, ki jih ima, zbrati vsoto za poseg pri veterinarju….Kaj pa ve kaj vse še lahko pride na dan po takem “prijaznem” nastopu.

Še enkrat pa se zahvaljuje vsem tistim, ki ste brez premisleka ponudili denar in želi, da ga namenite kakšni drugi, pomoči potrebni živali.

Lp, Fortuna.

jupi. super razplet.
m.

------- www.kosovir.si

Fortuna, če se bo tvoja prijateljica premislila in bo potrebovala kakšno finančno pomoč, pa le sporoči. Jaz sem še vedno pripravljena dati kakšnega prešerna 😉

LP Jana

Kaj je zdaj z muco? lp

Poštovani podnositelji zahtjeva za kredit.

Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ovu tvrtku za kredite osnovale su organizacije za ljudska prava diljem svijeta s ciljem pomaganja osobama s niskim primanjima i ekonomski ugroženim osobama. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, kontaktirajte nas putem e-pošte na elenanino835@gmail.com

Ime:

Traženi iznos kredita:

Trajanje kredita:

Broj mobitela:

Zaklada

Elena Nino