Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina bolečine v kolku

bolečine v kolku

Pozdravljeni,

Pred meseci sem se že obrnila na vas v zvezi z občasnimi bolečinami v kolkih, ki pa ne popustijo; ponoči so močnejše.
Najlažje spim na hrbtu, kar pa mi povzroči bolečine v hrbtenici. Vendar vse to bi še prenesla, če se ne bi pojavila občasna huda bolečina v levem kolku, ki me sicer boli manj kot desni. Pojavi se kar naenkrat, npr. dopoldne v službi ali zgodaj zjutraj v postelji. Moram reči, da je neznosna in ne morem ne ležati sedeti ali stati. Bolečina je zelo ozko osredotočena proti kolku, kot bi imela nekaj zadrto v nogo. Popusti naenkrat ali pa v intervalih in občutek imam, kot da bi imela celo mišico vzdolž noge omrtvičeno.
Kot sem že povedala, so bile rtg slike in mnenje nevrologov v redu.
Kako naj si pomagam, saj me je te bolečine res strah in kaj naj bi bilo po vašem mnenju temu vzrok?

Lep pozdrav, zahvaljujem se za vaš odgovor,
Tereza

Spoštovani!

Bojim se, da vam ne znam svetovati. Mogoče gre za bolečino, ki izhaja iz kit in vezi v kolčnem sklepu in bi zdravila proti bolečinam ali kako obsevanje zadevo lahko ublažili. Verjetnoboste morali zaradi teh težav večkrat obiskati zdravnika, saj ni nekega zelo jasnega razloga z vaše težave.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close