Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Bolečina v predelu dimelj in levega moda

Bolečina v predelu dimelj in levega moda

Pozdravljeni,

Upam, da pišem v pravi sklop tem.

Pred dobrim tednom, v petek, sem imel svoj prvi “one night stand”.

Naj povem, da na tem področju nikakor nisem izkušenj in zato me malce stiska.

Pri tem srečanju ni prišlo do seksa, niti do oralnega seksa. Sva se pa poljubljana in ročno zadovolila. Pr tem sva sicer dregnila svoje intimne predele, vendar do penetracije ni nikoli prišlo.

V četrtek se je pa pojavilo, da sem se dopoldne težje ustal iz stola. V spodnjem delu hrta nekakšna zategnjenost in v predelu dimelj in levega moda je bila prisotna takšna topa bolečina oz. zelo težko opišem kje točno izvira. Sam sem se večkrat pregledal, in nobenih izboklin ni, tudi nimam težav pri uporabi wc-ja, niti ko se sam zadovoljujem.

Tega je bilo sicer do tistega srečanja res več in imam občutek, da verjetno sem pretiraval in imam občutek, da čutim levo modo bolj po masturbiranju, vendar sem se kljub temu ustrašil, da sem morda dobil kakšno spolno prenosljivo bolezen. Sicer sem googlal za simptome in zaenkrat nimam nobenih “klasičnih”, vendar kljub temu sem malce nervozen in zato tudi tukaj pišem.

Prosil bi za pomoč, da lahko vsaj malce mirneje zadiham. Imam občutek, da čutim bolj, ko se toliko fokusiram na to in stalno tipam. Res upam, da je preprosto glava naredila svoje in da nisem nekaj dobil. Te osebe sicer ne poznam, je starejša okoli 45 let in to je vse, kar vem.

Hvala lepa, zares cenim vsak iskren komentar.

Samuel

Zdravo, žal ste na napačnem forumu. Svoje vprašanje zastavite sem: https://medover.zurnal24.si/forum/kategorija/zdravje/splosno/cepljenja-14/

Tam na vprašanja odgovarja prav zdravnica.

Sicer pa z takim početjem nikakor niste mogli staknit spolno prenosljive bolezni, v najslabšem primeru mogoče mononukleozo ki se prenaša s poljubom ali pa res v najslabšem primeru sifilis ki se lahko prenaša tudi brez penetracije (čez kožo) amoak to samo v primeru da ste na tej gospe opazili kakšne rane, razjede ali kaj podobnega na intimnem predelu ali kjerkoli drugje na koži …

Priporočam čim manj one night standov ker nas pred veliko spolno prenosljivimi boleznimi kondom NE ZAŠČITI (smrtno nevaren sifilis, hpv virus iz katerega se hitro razvije rak, genitalne bradavice itd.). Odnose imejte z žensko, ki jo poznate in je vsaj približno vaših let, predvidevam da ste mlajših let in verjemite da nekaj zelo ne štima pri taki 45 letni ženski ki lovi mulca ki bi ji lahko bil sin.

Srečno in lep pozdrav

Pozdravljeni,

Najlepša hvala za odgovor. Ja, malce mi je glava ušla in sem zaplaval v negativo.

Res se mi takšne prigode ne dogajajo, pravzaprav je bilo to prvič in zato sem čisto paničen.

Sem se nekaj naučil in vem za drugič.

Hvala, bom še tja pisal. Ampak se že počutim bolje

Nič ne skrbite, vsakemu lahko kdaj ,,spodleti” in se zgodi kaj takega, še posebej če nas atmosfera in vajb zavedeta. Samo probajte drugič razmišljat z zgornjo glavo.

🙂

Lepo bodite in čuvajte se !