Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Bolečina v predelu dimelj in levega moda

Bolečina v predelu dimelj in levega moda

Pozdravljeni,

Upam, da pišem v pravi sklop tem.

Pred dobrim tednom, v petek, sem imel svoj prvi “one night stand”.

Naj povem, da na tem področju nikakor nisem izkušenj in zato me malce stiska.

Pri tem srečanju ni prišlo do seksa, niti do oralnega seksa. Sva se pa poljubljana in ročno zadovolila. Pr tem sva sicer dregnila svoje intimne predele, vendar do penetracije ni nikoli prišlo.

V četrtek se je pa pojavilo, da sem se dopoldne težje ustal iz stola. V spodnjem delu hrta nekakšna zategnjenost in v predelu dimelj in levega moda je bila prisotna takšna topa bolečina oz. zelo težko opišem kje točno izvira. Sam sem se večkrat pregledal, in nobenih izboklin ni, tudi nimam težav pri uporabi wc-ja, niti ko se sam zadovoljujem.

Tega je bilo sicer do tistega srečanja res več in imam občutek, da verjetno sem pretiraval in imam občutek, da čutim levo modo bolj po masturbiranju, vendar sem se kljub temu ustrašil, da sem morda dobil kakšno spolno prenosljivo bolezen. Sicer sem googlal za simptome in zaenkrat nimam nobenih “klasičnih”, vendar kljub temu sem malce nervozen in zato tudi tukaj pišem.

Prosil bi za pomoč, da lahko vsaj malce mirneje zadiham. Imam občutek, da čutim bolj, ko se toliko fokusiram na to in stalno tipam. Res upam, da je preprosto glava naredila svoje in da nisem nekaj dobil. Te osebe sicer ne poznam, je starejša okoli 45 let in to je vse, kar vem.

Hvala lepa, zares cenim vsak iskren komentar.

Samuel

New Report

Close