baby check – se je kateri zgodilo?
nauči se brati in komunicirati,draga moja!
Še enkrat ti pišem in sedaj čisto zadnjič,da svojega znanja pred tabo ne rabim dokazovati in da tvoja razlaga name ni naredila nobenega vtisa,ker nisi nič novega povedala.
Zdaj pa prosim predah,ker si že rahlo težavna s tem svojim dokazovanjem svojega znanja.
Še enkrat ti pišem,da imam precej znanja in izkušenj,ki pa jih tebi ne rabim dokazovat,ker precej let dela na področju,ki se tiče tudi testov verjetno da neko znanje.
Lp
Saj ne morem verjet zakaj se ljudje prerekakajo .
Vsak lahko vpraša kar želi in zato ni potrebno biti NESRAMEN.
Tudi jaz sem že kdaj vprašala, kar se je drugim zdelo samoumevno. Ena oseba, pa je vedno žaljiva. Očitno smo za njo vse neumne. Ne gre samo za ta odgovor. Pojavlja se pri večini in to prav nesramno. Kadar vidim njeno ime, redko kdaj napiše kaj pozivnega.
Pa brez zamere!!!
Gospa, ki dela s testi in vse, ki ste “zapalile” -> evo mojo izkušnjo:
2x sem delala test, obakrat cca. 3 dni po zamujanju M. Prvič sem delala s Clearblue, drugič z Baby Check. Obakrat plusek. In obakrat močan plusek, ne zgolj komaj viden.
Čisto odvisno od izkušenj in brezveze se prerekati.
Lp, pa čimveč zaželjenih rezultatov na testih 😉
pozdravljena juuupi!
Imam eno vprašanje zate, ker boš najbolj vedela iz svojih izkušenj.
Torej koliko časa si jemala tbl Aglurab in kdaj se ti je uredil ciklus po jemanju oz. ali si sploh imela neredne cikluse, pa so se ti po jemanju uredili? Rada bi vedela, ker sem sama šele 2 meseca jemljem te tablete in ne vem, ali se ciklus uredi takoj, ali je potrebno neki časa počakat?
Sprašujem v bistvu zaradi tega, ker do sedaj še nisem naredila testa, ker ne vem, ali mi M zamuja ali ne, saj sem imela prej zelo neredne cikluse.
Moj ginekolog mi pa teh podrobnosti tudi ni razjasnil.
Pa še to, poleg Agluraba jemljem tudi Fortecortin zaradi PCO.
Hvala za odgovor in čestitke za pozitiven test.
Jona