baby check – se je kateri zgodilo?
ti Bc testi niso Bog ve kaj. Čeprav jih nekatere punce kar hvalijo. Jaz sem vedno delala CB in so bili rezultati vedno pravilni. Poznam pa punce,ki so delale druge teste in so dobile za rezultat zmazek.
Če ti zamuja M več kot teden se mi zdi smiselno delati test,če pa zamuja samo kakšen dan pa je to brezveze.
Če želiš biti zares sigurna pojdi dati kri ( lahko v Adria Lab )
Drugače pa ja lahko je tudi vrednost hormona prenizka pa ti ne pokaže, če si pač noseča.
Jaz sem zaradi jemanja Klomifena šla na Uz pa se je videl folikel oz. da bo res ovulacija tisti mesec no pa tisti mesec nisem zanosila. Tako da tudi če se vidi ovulacije ni 100% da pa boš zanosil.
LP
Mah, če je G rekla, da bo O kmalu to ne pomeni čisto nič. Tudi mene “pitajo” z vsem mogočim. Da bo O “mogoče ravno danes”, da je “O ta mesec zagotovo bila”, da je “sluznica lepo zadebeljena in mora M priti danes ali jutri, če seveda niste noseči”. Nakladanje – tako željenega pluska ni bilo nikoli od nikoder.
Ker sem jemala tudi tablete aglurab, sem morala vsak mesec preventivno narediti test. Baby check mini je vsak mesec na 28. dan ciklusa pokazal točen rezlutat – največkrat seveda negativnega, zadnji mesec pač pozitivnega.
Meni se zdi CB predrag in konec koncev tudi ekološko manj primeren. Kaj ti pa nuca vsa tista plastika?
vse tiste info.,ki si jih ti naložila niso zame nič novega(verjemeš ali ne,dolgo že delam s temi zadevami),izkušnje strank kažejo vse kaj drugega,pa tudi moje nedavne izkušnje,tako da o tem ne bom več razpravljala s teboj tu na forumu,ker je namenjen čemu drugemu,se ti ne zdi?
To,da dvomiš o mojem znanju,je pač tvoj problem,vse svoje znanje in izkušnje pa ne rabim izkazovati na forumu zato,da te zadostim.
Raje uživam v svoji željeni nosečnosti,upam da tudi ti ali pač ne???