Najdi forum

Pozdravcek:)

zanima me, ce je kdo ze kupoval kasne zivali v trgovini Zootic v City parku. prijateljica je namrec hotela kupiti morskega prasicka v Tukanu, pa je potem prebrala na forumu, da je nekomu zajcek iz te trgovine (Rudnik) poginil cez dva dni. Sama sm v Zootic ze bla in se mi je zdela se kar urejena. no, premal prostora majo pa itak povsod…

Jaz sem kupovala tam in sem bila zelo zadovoljna
Predvsem pasjo opremo.
Punce so prijazne in tople. rade pomagajo in svetujejo.
Priporocam!

Jaz ne bi, ker sem videla m.p.-je skupaj z zajci – ena od najbolj usodnih napak!
Punce so res prijazne, vendar, žal, čeprav se trudijo pomagati, o nekaterih živalih ne vedo dovolj (npr. svetovanje potencialnim kupcem belega dihurja…).

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

O zajčkih ne vem nič, vem pa, da z ribicami in rastlinami v njihovi trgovini v MB nisem nikoli imela težav, vse so uspešno prestale karanteno, kar je za druge trgovine praktično nemogoče. Mogoče kaj pomaga?

Jaz tudi tam kupujem in me je že kr sram, saj sem tam vsakič kadar pridem v citypark. Sm slišala, da so tam živali zdrave, imam pa slabe izkušnje s tukanom, ker sem tak kupila zajčka in mi je še isti dan poginil. prav tako sem za isti primer slišala že večkrat.
Drugače ti pa najbolj priporočam trgovino z živalmi taček na fužinah, ker imajo živali res veterinarsko pregledane in od domačih rejcev.
Pozdravček

Tudi jaz sem slisala za Tukano,da ni dobro zivali tam kupiti,baje so bolane…
Jaz veliko hodim v Zootic in se mi zdi uredu,pa vedno dobim ogromno vzorckov hrane zraven. Edino tista papiga,ki jo imajo se mi smili,taka boga in zalostna mi zgleda…sicer pa so verjetno to vse zivali ki so zaprte.

Jaz sem pa mislila, da bo tale ZOOTIC večji bum. OK, akvaristiko imajo zelo lepo, Hill’s je razpotegnjen čez pol štacune, pogrešam boljšo ponudbo hrane in poslastic za tičke in glodalce. Ful malo imajo Vitakrafta, zato jaz pač pri njih kupujem samo Hill’s, ker je najcenejši – paše to bom šla nazaj na Nutro, ker ga ima pes raje, po ostale poslastice za zajčka in hrano pa moram žal v Interspar, ker je njihova ponudba Vitakrafta ful borna.

Po mojem mnenju je daleč najbolje založena trgovina Aler v hali a btc. Full majo dobre igrače za pse. A ste šli že geldat? Zootic jim ne seže do kolen.

Pa še ena štacuna mi sede. To je pa Smrček na Trubarjevi (no, na unem trgcu, na katerega se zavije s Trubarjeve). Tam majo tudi zelo dobro ponudbo vsega.

Pa še Kalia na rudniku je tudi OK. Tam je pa največja izbira Vitakrafta. Glede Tukana ki je poleg Leclerca. Ohhh, joj, katastrofa.

New Report

Close