Zmeda po SS
Pozdravljeni
Stara sem 32 let in sem lani septembra in decembra doživela SS. Prva je bila brez gestacijske vrečke in SS v 8T, druga je bila premalo razvita in SS v 6T. Pred tem sem imela splav s tabletko decembra 2018, po kateri je vse potekalo normalno.
Po prvem SS sem takoj normalno dobila menstruacijo in takoj ponovno zanosila. Po drugem SS pa se še vedno soočam z ogromnimi težavami.
14 dni po SS sem imela kontrolo, kjer ni bilo vidnih nobenih posebnosti, saj naj bi se ob naslednji menstruaciji sčistilo. Nato sem ostala brez krvavitev do februarja, ko se krvavitev po 14 dneh ni umirila. Po pregledu sem dobila napotnico za čiščenje s tabletkama, ki naj bi bilo uspešno. A očitno ni bilo saj sem med prvomajskimi počitnicami jemala Dabreston, ki naj bi sčistil vse. Težave so sedaj s cistami, ki jih je bilo na zadnjem pregledu 5 in so premera cca 3-4cm (kako je to mogoče mi ni jasno) in ne počijo.
Sedaj pa imam od 23.7. ponovno vsakodnevne krvavitve – tudi z strdki krvi. Ginekolog mi je 18.8. Rekel, da se bo že ustavilo in imam dve opciji : da zanosim ali pa mu plačam 600€ in privat naredi vse preiskave.
Jaz pa sem že obupana. Bolečine v desnem jajčniku so vsak dan, poleg krvavenja. Spolnih odnosov ne želim več imeti, saj med njimi in po njih še močneje krvavim. Ne vem več na koga naj se obrnem.
Lepo prosim za kakšen nasvet saj me je strah, da vlečejo stvari tako dolgo, da na koncu otrok sploh ne bom mogla imeti.
Hvala za Vaš odgovor in lep pozdrav!