Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina ZLOM HRBTENIČNEGA DISKA

ZLOM HRBTENIČNEGA DISKA

Avtor: Špela
Datum: 21-09-06 19:05

Nujno me zanima, če ima kdo od lastnikov psa takšno izkušnjo kot mi, da bi nam lahko dal kakšno vzpodbudno besedo in napotek! Namreč pred dobrim mesecem dni je naš razigrani kuža Čapy doživel hudo poškodbo, počil mu je medvretenčni disk-ploščica, v dveh urah postal hrom, nakar so ga operirali in tudi rešili, tako da sedaj že dokaj hodi, vendar se mu je pres tednom dni stanje zopet poslabšalo in šli smo dva koraka nazaj – imel je bolečine…Hodimo tudi na fizioterapijo, ki mu zelo pomaga.Prosim, če se lahko javi kdorkoli ki kaj več ve o tej poškodbi, rehabilitaciji in življenju psa po-tem.Najlepša hvala!

S poškodbami hrbtenice je skoraj vedno tako, da so obdobja, ko je super, potem pa spet malo slabše, pa spet boljše, dokler se ne sanira kolikor toliko do konca.
Moja kolegica je imela podoben problem pri svojem psu. Pes je popolnoma normalno hodil šele 3 mesece in pol po operaciji (ob intenzivni fizioterapiji seveda). Oni so tudi veliko psa vozili plavat (na morje, v jezera,…), da ni obremenjeval hrbtenice, je pa razgibaval in krepil mišice, kar je zelo pomembno pri takšnih poškodbah.

NAJLEPŠA HVALA za odgovor, malo ste me potolažli, malo pa sej veste…Če je mogoče vas lahko prosim za vašo številko ali številko vaše prijateljice, ki ima podoben primer s kužkom. Da ne bova na forumu prosim če mi pišete na mail:
spela.dolinar@volja.net

HVALA! Špela

New Report

Close