živiš v Franciji?
Pozdravljeni,
zanima me če poznate koga, da bi bil pripravljen iti z direktorjem slovenskega podjetja (seveda proti plačilu) ki se ukvarja s kmetijsko mehanizacijo na sestanek v mednarodno podjetje v Soumagne? Gre za prevajanje sestanka…
Mateja a hoces da ti prevedem tole zgoraj Ha ha ha ha…Upam da ne zapalis roke ali noge posebno ne pojdi v klet brez osiguracije, saj ves kdo te caka tam, z svojim ordiju v roki.[/quote]
ET ali ves kako te bom jas poklical Conard pa tudi M MMMMMAAAAAAISSSSSONNNNN
za koga se ti vzames Tu est une grosse merde[/quote]
Si ti prepričan, da res živiš v Franciji???
Sodeč po tvojem pisanju, ne znaš ravno francosko…………..
Lovro, lepo te prosim, nehaj se delat vaznega s svojo Francoscino, ker niti tega ne obvladas.Ja to kar si zgoraj napisal je eno veliko nerazumljivo sranje.
A lahko kdo kaj več napiše o obalnem mestecu MENTON .
Zdi se mi zelo zanimivo tako kot za obisk le tega in tudi za življenje tam.Saj vidim,da je kar turistično razvito.Vsaj tako mislim.!
Hvala in LP.
zdravo,
jaz poznam Menton, tako da mi lahko pises na mail hbozic@gmail.com in poves kaj te tocno zanima, pa upam da lahko pomagam, nekaj casa sem zivela v tistem koncu Francije.
Lep dan,
Helena
Zdravo,
Zivim v Montpellier-ju. Ce je kdo v blizini za kaksen slovenski chat ob pivu … naj se javi!
Ciao ciao
Nada
Pozdravljeni,
Mene zanima kako je z vizumi za zivljenje v Franciji?
Kakšen vizum? Francija in Slovenija sta obe v EU. Prva že zelo dolgo…
Pozdravljeni,
mene zanima kako je glede zdravstvenega zavarovanja v Franciji in začasnega in kasneje stalnega prebivališča.
Selim se pa v Francijo h fantu, ki je francoz.
Pa saj ma Francija enak zdravstveni sistem kot pri nas. Glede prebivališča samo prijavi in to je to, Francija je v EU!
Pozdravljeni,
jaz sem tudi pred časom spoznal dekle v Franciji, in si oba zelo želima da se jaz preselim k njej.
Pa me zanima kako je z papirologijo, ali se je kaj spremenilo? na kaj moram biti pazljiv .. kako je z službo, namreč francoščino se še učim (sem slab v učenju jezikov tak da to bi znal biti problem) ipd.
Hvala vam za odgovore 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.