Zelo težka prevara
Pozdravljeni
zvedela sem da me partner vara, ko sem ga postavila pred to dejstvo je znorel. Sploh se ni branil samo rekel je da zeli da greva narazen, po 3 urah me je on poklical in stvari so se nekako čudežno kar same od sebe zgladile, a o njegovi prevari ni bilo niti besede. Sedaj sva pač spet skupaj.
Kaj naj storim da si izbrišem te scene njegovega varanja iz glave, da se lahko vsaj malo psihično in fizično stabiliziram ker tole je zame preveč. Potrta sem tako zelo da sploh ne najdem besed. Ne morem fa spustiti ker ga imam tako rada, celotna situacija pa me bo pokopala. Srčno vas prosim za nasvet kaj naj.
Spoštovani,
na splošno naj povem, da žal v svetovanju večkrat srečamo podobne situacije. Za kratek konkretnejši nasvet, predlagam, da me pokličete ali mi napišete mail. Če imate možnost, ste dobrodošli, da se naročite na eno ali dve srečanji. Tako bi lahko bolj celovito pogledala vašo situacijo in izluščila katere opcije so za vas najkoristnejše ter kako jih realizirati. Zaradi varovanja zasebnosti uporabnice foruma je del njenega vprašanja izbrisan.
Lep pozdrav,
Uroš Drčić