Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Zavarovanje psa – nujno

Zavarovanje psa – nujno

A je kdo zavaroval psa za primer, če povzroči škodo tretji osebi. Zanima me, pri kateri zavarovalnici ste to storili in če se da narediti zavarovanje samo za določen čas.

Hvala za odgovore

to imajo vecinoma vse zavarovalnice. Meni se zdi najbolj smiselno sklenit tam, kjer imas tudi ostala zavarovanja (npr. stanovanje). Za trajanje zavarovanja pa itak sam poves za koliko casa …
m.

------- www.kosovir.si

Generali tega nima, drugih pa ne poznam – zato sprašujem naokrog.

Jaz imam Grawe, spada pa pri njih med zavarovanje premozenja. Nekaj ti krije ze stanovanjsko zavarovanje – npr. ce ti pes nekoga ugrizne v stanovanju oz. bloku.
m.

------- www.kosovir.si

ZT ima pri stanovanjskem zavarovanju. če se ne motim je odgovornost – velja za otroka in tudi za psa.

Ja, kolikor mi je znano je vključeno v stanovanjskem zavarovanju, v rubriki odgovornost. Preveri višino. To je če komu naredi škodo, pa morda celo na sprehodu, da ni vezano na lokacijo.
Če pa gre za druge vrste zavarovanje, za bolezen, zdravila, krajo je pa to drugo. Vem pa da obstaja, moraš pa prinesti od veterinarja neko poročilo o zdravstvenem stanju.

Mi imamo to pri Triglavu v paketu kot stanovanje in zraven je še zavarovano, če otroci ali pes kjerkoli doma ali v EU- tujini povzrocijo škodo in se takrat krije to iz tega.

Sem zrihtala pri zavarovalnici maribor. Generali ima samo za domače dvorišče, tukaj pa pravijo, da je za cel svet zavarovanje.

New Report

Close