Najdi forum

A KDO VE KDO JE GLAVNI ZASTOPNIK ZA NES V SLOVENIJI?
KJE SO TRGOVINE Z NES IZDELKI?
LP

Nes je slovenska blagovna znamka in ima proizvodnjo na Ptuju, kolikor vem. V Ljubljani, na Miklosicevi cesti, v neposredni blizini Drogerije je njihova prodajalna, za ostale pa ne vem.
LP

NES je slovenska firma. Eno trgovino imajo tudi na Dunajski nasproti Nebotičnika.

Pardon, na Slovenski, pa v BTC je še ena.
Trgovine imajo še na Ptuju , v Mariboru, Slov.bistrici in Kopru.NES je blagovna znamka, firma pa je Askot d.o.o.

Ce si z gorenskega konca je tudi na Bledu v gadafiskem centru.

Nes je slovenska blagovna znamka, šivajo pa za njih na vzhodu. Za njih šiva najcenejša delavna sila sveta uboge ženske in otroci. Zato jaz njihovih izdelkov ne kupujem pa še vse je po istem kopitu. Oni dajo za copat 1 euro prodajo pa za 50 eurov ali še pa več.
N.

Oprosti, Nina, ampak zdaj si me cisto zmedla….
Imam njihovo trenerko, ki je super, no, draga pa tudi. In meni so jo popravili zaradi poskodbe blaga po tretji osebi tukaj, na Ptuju in to takoj, pa se brezplacno. Poslala sem jo po posti na Ptuj, kjer naj bi sivali….
LP

od kje ti pa to????????
proizvodnja je na Ptuju!!

Drugače so pa iz Šenčurja pri Brniku :)))))))))

Jaz sem tudi že slišala (pred 3 leti), da za NES šivajo tudi pri nas. Šivilje s.p. na svojem domu. Ne vem točno, kako to gre, vem pa, da tudi te naše šivilje ne dobijo dosti več kot bi tiste na vzhodu. In še kar nekaj časa čakajo na plačilo.

NES-ove izdelke šivajo tudi na Ptuju, šivajo jih pa tudi različne s.p. šivilje iz okolice in to že vrsto let. Dobijo že izrezane kose blaga za trenerke, bunde,… in sešit primer izdelka in sestavljajo posamezne kose v končni izdelek. Osebno poznam šiviljo, ki šiva samo za NES. Se pretirano ne pritožuje nad zasluškom, plačilni roki so pa dolgi, ampak to seveda ne velja le za NES.

hvala za vse vaše odgovore.
a kdo ve če obstaja tovarniška trgovina ter kje?
a imajo tud mogoče svojo spletno stran?
kajti kupujem en mal bolši komplet za smučanje.- bundo+hlače?
lp tejča

tovarniška trgovina je na Ptuju! pobrskaj po kakem internetnem telefonskem imeniku in boš sigurno našla tel…
po mojih izkušnjah, pa ni neke bistvene razlike, vsaj takrat, ko sem jaz kupovala, sem “profitirala” pri jakni 2.000 sit in če nisi iz tega konca, se ti ne splača hodit na Ptuj, ker boš porabila več za bencin in cestnine…to je bilo 2 leti nazaj…
moje skromno mnenje pa je tudi, da so glede na kvaliteto predragi…ne kupujem več NESa…
ti priporočam OUTLET store v Ljubljani (Rudnik), kjer lahko dobis lanske modele bolj priznanih znamk (npr. Spider) po zelo ugodni ceni!
lp in obilo uzitkov pri smučanju!

hvala za odgovor in lp

Kot vas je večina ugotovila, je NES slovenska blagovna znamka, sedež podjetja pa je na Ptuju, kjer je tudi industrijska prodajalna.
Na Ptuj se vam po mojem mnenju splača priti v času popustov, ko imajo ponavadi nekatere artikle znižane tudi 50% – da pa pot ne bo zastonj, je bolje, da se po telefonu pozanimate…
Sama sem iz Ptuja, pri njih kupujemo zato, ker so kvalitetni, vendar večino stvari kupimo, ko imajo kakšna znižanja, akcije, … in kot je že nekdo napisal, lahko vam tudi njihove izdelke zakrpajo,….

New Report

Close