Najdi forum

zasebni pediatri

Prosim vse mamice in očke na forumu če mi pomagate in mi napišete imena zasebnih pediatrov s koncesijo, ki seveda sprejemajo nove paciente .
Imam namreč 16 mesečno punčko in nujno rabim novega pediatra.
Klicala sem jih že kar nekaj pa nihče ne sprejema na novo. Pa če je seveda možno v Ljubljani ali okolici in da je dober.

hvala lp jasmina

Mi hodimo v Domžale k dr.Tršinarju.Mislim,da še vedno sprejema nove paciente,je pa odličen pediater.Ambulanto ima v ZD Domžale.

Mi hodimo k dr. Cimpermanovi v TPC Murgle, ampak ne vem ali še sprejema nove paciente. Pokliči in vprašaj: 283 42 58.

Darja Mikec, Bezigrad, Gogalova.
5684890

ko sem jaz rabila junija lani, so me opozorili,d a ima ful guzvo ampak se splaca probat. Zato ti svetujem isto. Naju je vzela, ker se ji konec solskega leta sprosti.

Tanja

Zakaj mora biti zasebnik?

Dr. Vesna Plevnik Vodušek, pediater in alergolog, občina Šiška, tel: 5121868. Ne vem če sprejema nove.

A.

Ja ja se strinjam z NOvo Tanjo*.

dr. Darja MIkec, Kar malo ji pojambraj in bodi prijazna pa bo. Jaz sem bila trikrat pri njej in jo fehtala in nam je ratal.

Je pa super ima svoj laboratorij tako, da ne rabiš laufat okol za izvide in ostalo.

Kikica mi smo šli k zasebniku zaradi izredno slabih izkušenj v zdravstvenem domu.

Darja Mikec je naša pediatrinja že 14 let in nimamo najmanjšega namena iti stran, dokler moji otroci ne bodo dopolnili 18 let (pa čeprav, na srečo je to redko, ko pridemo, izgledamo guliverji med tistimi micenimi dojenčki :-))) . Je super prijazna in izjemno strokovna.

New Report

Close