Najdi forum

ZADRŽEVANJE URINA

Jaz imam 2 mucka-samčka, oba hodita v isti WC.
To ne more biti razlog-saj ti je veterinar povedal in ti zato dal tudi antibiotike.

Če ji ne bi bilo všeč, da druga muca hodi v njen WC, ne bi zadrževala urina, ampak bi se polulala kje drugje.

Povedal mi je tudi, da so razlogi za zadrževanje urina najrazličnejši, običajno psihične narave in nam težko razumljivi.
Mucki komaj 5 mes. živita skupaj, obolela mucka pa je bila prej zunanja, mesto za lulanje si je poiskala poljubno. Moje opažanje bo vsaj v primeru mojih mačic kar na mestu, potrdila ga je tudi veterinarka. Sicer pa – mucica se zdravi, gre ji na bolje, zamenjali smo tudi veterinarja.

S tabo se ne bom kregala.
Če muca 2 dni ne lula in sprašuješ tu za nasvet, namesto, da bi šla do dobrega veterinarja, potem je meni vse jasno!

Uf, maja., slabo prebiraš poste in neutemeljeno obtožuješ. In kregala bi se

Ne bi se kregala in ne prebiram postov na tak način, kot me obtožuješ.
Vem, da je šla k veterinarju-ampak ti so sami ljudje in se lahko zmotijo, so malomarni… Zato bi jaz-če bi šlo za mojo živali-obrnila okrog 10 veterinarskih postaj, za vsakakršen dvom.
Očitno je dvomila v mnenje veterinarja, zato je vprašanje postavila tu.

V tem primeru se je srečno končalo-ljudje se ne zavedamo, kako resno je lahko, saj živali ne povedo kdaj in kje jih boli, ko pa to pokažejo je pa že dokaj pozno.
Muca bi lahko umrla.

New Report

Close