za bralko sanj – ponavljajoče sanje
Draga bralka sanj, in vsi drugi, ki bi imeli kakšno misel ob mojih sanjah – obračam se na vas.
Že mnogo let (več kot deset let) se mi vsake toliko ponavljajo sanje, v katerih je vsebina identična, samo okoliščine (okolje, čas, ljudje, ki se takrat nahajajo ob meni) se spreminjajo. In sicer sanjam, da mi izpadajo zobje. Ob tem vedno doživljam grozo, čeprav ne čutim nobenih bolečin. Največkrat je tako, da nekako čutim, da je nek zob nestabilen. Tega se zavedam in to spoznanje mi je neznansko zoprno. Kljub temu si ne morem kaj, da bi ne dregala z jezikom v ta zob, kot da bi hotela masirati dlesen okoli njega. In potem se nenadoma preprosto odlušči in mi obtiči v ustih kot nekaj trdega, nakar ga izpljunem in vidim, da je res zob. Brez vsake bolečine, brez krvi. Samo spoznanje, da je izpadel me hudo mori.
Včasih se mi tako odlušči večje število zob ali pa kar vsi po vrsti in potem imam polna usta zob in se kar malo mučim, da jih koliko toliko diskretno pospravim ven. Večkrat pa se mi je sanjalo tudi na ta način, da sem v sanjah doživela občutek, da sedaj to niso sanje, ampak se tokrat vse to v resnici dogaja, tako da sem se, ko sem se zbudila, prav prepričala, da so zobje še trdno na svojem mestu.
Kaj pravite, kakšna simbolika bi se lahko skrivala v takšnih sanjah, kako jih razložiti?
Hvala za misli in odgovore
Draga Lina.
Nisem nevem koliko poznavalka sanj a nekaj malega že vem. Tudi ko jaz sanjam, da se mi maje ali izpade zob, to pomeni bolezen ali smrt. Za enkrat hvala bogu se ni zgodilo, da bi mi kdo umrl a kar se tiče bolezni, pa je že bilo. Nič strašnega. Mogoče tudi zna pomeniti obrekovanje neke osebe, ki ti je blizu.
Sanje znajo veliko povedati, samo sami moramo ugotoviti kaj pomenijo. Opazuj sebe, svojo okolico, bližnje. mogoče boš veliko prej ugotovila kaj naj bi to pomenilo.
Lp bambina
Pozdravljena bambina
Prehajanje skozi različna obdobja, kjer tvoja čustva nihajo – tvoji vzponi in padci v življenju imajo tudi globok pomen na te same sanje.
Pravzaprav je res, da samo izpadanje zob naj v večini ne bi poistovetili s smrtjo ali boleznijo, dasiravno stari ljudje so vedno tako menili – temveč potrebuješ prvo pri sebi spoznat kaj se ti tisti sam trenutek takega dogaja v življenju, da je življenjsko pomembno zate samo!
Izpadanje zob poveži predvsem s svojim zdravjem…kakršnakoli sprememba v telesu lahko izzove reakcijo takih sanj. Poslušaj se in zaupaj tudi stanje v katerem se nahajaš, si se tedaj ko si šla sozi obdobja teh sanj, kaj se ti je takega zgodilo, da bi lahko ključno spremenilo in ohromilo tvoje trenutke bivanja?
In še kaj… v prvi vrsti je pomembno, da Se Ozreš sama vase, nato v okolico, kjer živiš in vse skupaj poveži;).
Bodi lepo
Bralka misli