Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vzmetnice Ergorest mnenje

Vzmetnice Ergorest mnenje

Pri izbiri vzmetnice jaz vedno gledam: trdota, višina in zračnost materiala. Če je prevroča, je spanje hitro slabše.

Mi smo lani zamenjali vzmetnico (ni bila Ergorest) in je bila razlika v spanju res ogromna. Prej sploh nisem povezala bolečin s staro, zjutraj sem se zbujala, kot bi me kaj povozilo. Bolj zmatrana kot preden sem šla spat.

Mi jo imamo od začetka leta. Kupila sva jo po priporčilu moje sestre. Prvih nekaj noči je bilo malo čudnih, ker je bila bolj trda od stare, ampak potem se telo očitno navadi. Oba spirva odlično.

Tudi jaz jih zadnje čase stalno videvam v oglasih. Nisem še kupila, ampak spremljam temo, ker me zanima, ali je kdo že nekaj časa na njih.

Mi smo star jogi imeli skoraj 15 let in šele zdaj vidim, kako slabo smo spali.

Mene zanima, ali se čuti, ko se partner obrača.? To me pri naši najbolj moti, vsako noč se stokrat zbudim zaradi njega.

Mi smo jo kupili decembra in do zdaj nimam pripomb. Upam, da bo tako tudi naprej. Ponavad traja, da se malo vnese. Prejšnja je bila dobra kako leto in potem se je nekaj vdrla. Smo pa imeli iz depota, neko poceni, smo rekli, da samo začasno, ker smo jo kupilim ko smo vse prenavljali in smo imeli okrnjne buđet. Je za sprobat tole.

Odgovor na objavo uporabnika
Monika912, 12.03.2026 ob 06:35

Mene zanima, ali se čuti, ko se partner obrača.? To me pri naši najbolj moti, vsako noč se stokrat zbudim zaradi njega.

Ne, to se ne čuti in je enkratno. Prednost tega, da spiš skupaj in da na nak način spiš, kot bi spal sam. Ko le še smrčal ne bi, potem bi pa res bilo zakon. 😉

Imam, zadovoljni ful – vzeli smo Axis firm 160×200 glede na ostale je prepričala kakovost in cena, aja pa dobili smo v 5 dneh tako da topp!!

Tema je zaprta za komentiranje.

New Report

Close