Najdi forum

vrtec zarja

Mene samo zanima do kdaj je odprt vrtec Zarja in ali ste zadovoljni z njim?

Odprt je do 16.30, mi smo z njim zelo zadovoljni. Če te zanima še kaj konkretnega, ti bom z veseljem odgovorila.
Lp Andrea

Moja pikica je z 1.7. vpisana v ta vrtec, ker se selimo. Stara je dve leti, tako da pade v jaslično skupina. Kako bo njeni vzgojiteljici in varuhivnji ime sem pozabila. Občasno pa pride na pomoč še en fant. Mogoče ti veš kako je ime vzgojiteljici tvojih otrok? Full me je strah da bo dobila kakšne lene babe.

V tem vrtcu ni nobenih lenih vzgojiteljic!

Draga L.Š.
Jasli so večinoma v dislocirani enoti Bonifacija (skoraj na isti lokaciji), kjer smo bili tudi mi dve leti in vseskozi zelo zadovoljni. Lahko pa, da bo z dvemi leti šla že direktno v Zarjo, kjer mislim, da je tudi še jaslična skupina.
Ker sem bila dve leti članica sveta staršev, ti lahko povem, da so tudi starši otrok iz drugih skupin zelo zadovoljni z vzgojiteljicami in vrtcem nasploh. Vzgojiteljici v Bonifaciji sta bili Tadeja in Natalija (vse pohvale!!!), Tadeja je zdaj z nami tudi v Zarji, nova vzgojiteljica v Zarji Branka pa je tudi zelo ok.
Lahko rečem kar na splošno, da imajo vzgojiteljice zelo veliko razumevanja in posluha za predloge in pripombe staršev, da je za otroke res dobro poskrbljeno (nikoli ni imel vnete ritke, nikoli neobrisanega nosu…), prav tako pa je vodja vrtca zelo odprta za želje staršev in mislim, da so se vse naše želje tudi realizirale (zamenjava znamke plenic, zamenjava določenih živil v prehrani – sicer je hrana odlična).
Mogoče zveni vse malo pocukrano, ampak to so naše izkušnje. Saj je bilo tudi mene strah, komu puščam otroka pri 15 mesecih, pa sem bila hitro pomirjena.
Če nisi prepričana o stvari, bi jaz na tvojem mestu kar takoj prosila za pogovor s predvidenima vzgojiteljicama, sicer pa je to tako ali tako predvideno pred prihodom v vrtec.
Lp A.

Tudi moj fantek obiskuje vrtec Zarjo in sicer pri vzgojiteljicah ga.Borki in Maridi;zelo smo zadovoljni,vse pohvale za njun trud.Prej smo bili v Bonifaciji-jasli,tam sta bili ga.Lea in Joži in se pridružujem mnenju Andreji.

Naš najmlajši je v tem vrtcu in verjetno bosta v isti skupini – mislim, da je tam edini moški kader. Vzgojiteljica je super, pomočnica pa se bo zamenjala, ker gre na porodniško. Moje izkušnje so samo pozitivne. Ko sem bila na uvajanju, sem bila res zadovoljna. Mali se je navadil vrtca brez problema, kljub temu, da je najmlajši, ga jemljejo s seboj na sprehod (vozijo ga v vozičku), v skupini skoraj ni bolnih, počnejo vse živo… Starejša dvojčka sta pri vzgojiteljicah, o katerih je pisala Andrea, in delim njeno mnenje.

LP, brina

ALI NI V TEM VRTCU TUDI ENA SKUPINA, KI JE STAROSTNO MEŠANA IN TUDI POPOLDNE do 19.30. Kaj pa te vzgojiteljice, so tudi tako super? Upam, da!

New Report

Close