vrtec Smlednik ali medvode
Sem vozila sina lani v vrtec Medvode-jasli, zelo zadovoljna, vendar je odvisno h kateri vzgojiteljici pride. Kar se pa tiče bolezni, je vrtec Medvode večji, to pomeni, da je veliko več otrok kot v Smledniku, torej tudi več bolezni.
Kar pa se tiče vrtca Smlednik. Hčera je hodila tri leta tja, sem bila zelo zadovolja, pa tudi sedaj ko sin hodi, je vse O.K.
Toliko za v vednost. Seveda velja pravilo, sto ljudi – sto parov oči.
LP Mojca
Vrtec Svetje odsvetujem (predvsem za tiste, ki hodijo iskat otroke po tretji uri). Če prideš otroka iskat po četrti uri te pa sploh grdo gledajo – saj želijo varuške čimprej domov (in to dajo vedeti otrokom in staršem), pa še vsak dan jih ima proti koncu dneva druga varuška. Takrat ne vidiš drugega kot naveličane varuške in razpuščene otroke.
Odličen vrtec je enota na Medvoški (zelo zadovoljna). Vzgojiteljice prijazne in zelo aktivne – zelo dobro vzdušje – čez cel dan.
Letos smo pa v Smledniku. Malo sem bila skeptična, sem pa zelo pozitivno presenečena. Je super. Predlagam Smlednik, v primeru Medvod pa Medvoško. Svetje in Presko odsvetujem.
Moj odgovor je glede na moje izkušnje – na splošno.
Lp, Nataša
Zdravo še enkrat!
Samo v vednost, enota Medvoška je letos tj. s septembrom ukinjena, zaradi
velikega števila otrok starih 6 in 7 let, kateri so odšli eni v osem drugi pa devetletko.
Mogoče se vidimo naslednjo sezono v Smledniku.
Mojca
P.S. Sedaj imajo v Smledniku tudi jasli ravno zaradi tega ker je starejših otrok bolj malo.