Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja vrtec Najdihojca enota Palček

vrtec Najdihojca enota Palček

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z vrtcem Najdihojca enota Palček na Kebetovi ulici in sicer jasli?Hvala za pomoč!

Ali misliš vrtec na Gorazdovi ali konkretno dislocirano enoto na Kebetovi?

Moja dvojčka sta hodila v enoto Kebetova, ampak ne v jasli temveč v skupino 2-4 let. Bila sta najmlajša in ker sta bila dva meseca skupaj bolna, sta šla še malo nazaj v domačo oskrbo, jeseni pa imamo namen poskusiti znova. Moj pomislek je bil samo to, da – ker vidita skozi okno vrtca ravno našo hišo – bosta želela domov in ker vrat vrtca takrat niso ravno striktno zaklepali, me je skrbelo, da ne bosta kdaj potihem odšla kar lepo domov. Pri dvojčkih je tako, da drug drugega primeta za roke in odideta – saj imata drug drugega in si upata mnogo več kot bi si en sam. Ampak do jeseni bomo, upam, že kaj pogruntali… Drugih pripomb pa res nisem imela, hrana se mi je zdela OK in obe vzgojitejici delata res z dušo in srcem.

Z jaslimi žal nimam izkušenj, vem le, da sta dve prijatejici, ki imata otroke tam, zelo zadovoljni.
N:)

Nas hodi v jasli na Gorazdovi. Star je 2 leti in ga imamo tam ze od 11. meseca. Moram reci, da smo zelo zadovoljni. Zelo smo zadovoljni z vzgojiteljico in pomocnicami, kar mislim, da je za tako majhne otroke to najpomembnejse. Veliko se ukvarjajo z njimi in so zelo skrbne. Tudi hrana je zelo dobra (vem, ker sem jo poskusila, ko sem ga uvajala), raznovrstna in prilagojena majhnim otrokom (npr. brez strocnic..). Skratka, nimam nobene pripombe.

Pozdravljeni,

a lahko kdo zapiše tudi kake novejše izkušnje z vrtcem Najdihojca na Gorazdovi v Ljubljani? Mi nismo zadovoljni, zanima me, kako pa kaj ostali, iskreno povedano?

Hvala!

New Report

Close