Najdi forum

Odgovor na objavo uporabnika
Yana Bo, 25.02.2026 ob 17:27

Ena iz vesolja, 22.02.2026 ob 16:51

Vsakemu svoje ce rad fantazira pa naj. Kdor bere bere, kdo noče pač ne.

Ne vem sicer zakaj toliko pisanja o dotičnem, vsak ima v sebi dobro in slabo. Če ti nekdo ne leži, jo stran ucvri ….

Ni lepo, da pišete grdo o njemu, konec koncev je mnogim pomagal, tudi meni.

Pustite vsakemu svoje sanje. Eni jih pišejo, drugi živijo …

kaj točno? nakladat? jaz bi prepovedal objavljanje takega salabajzerstva po fejsu. pa ne samo njega, se sto drugih zblojencev. nic ni grdega, je prav da se ve.

Actor, 24.06.2026 ob 16:54

kaj točno? nakladat? jaz bi prepovedal objavljanje takega salabajzerstva po fejsu. pa ne samo njega, se sto drugih zblojencev. nic ni grdega, je prav da se ve.

To sem jaz pisala, ne bi povedala ničesar ampak je skrajni čas da se vsaj nekaj ve.

Boyana256, 26.06.2026 ob 19:01

To sem jaz pisala, ne bi povedala ničesar ampak je skrajni čas da se vsaj nekaj ve.

še en dokaz da duhovnost ni za vsazga. 😁 mene bi bilo sram že sedet s takim modelom pa da mi jaz plačujem ? Ni šans, ajde enkrat, kar naprej pa res ne. pa da mi reče zadnje sem dal, pa jaz vstanem in grem. 🤮

Anaya822, 27.06.2026 ob 16:07

še en dokaz da duhovnost ni za vsazga. 😁 mene bi bilo sram že sedet s takim modelom pa da mi jaz plačujem ? Ni šans, ajde enkrat, kar naprej pa res ne. pa da mi reče zadnje sem dal, pa jaz vstanem in grem. 🤮

Pa nima enega sina model?

Anaya936, 27.06.2026 ob 17:14

Pa nima enega sina model?

Ima. Odrasli so in zelo pridni.

Boyana575, 03.07.2026 ob 18:58

Ima. Odrasli so in zelo pridni.

Sem iskala mis maša, a kdo ve kak je poniknil? to je slika ste bral kake metode dela ima 🤣

Anaya285, 03.07.2026 ob 19:04

Sem iskala mis maša, a kdo ve kak je poniknil? to je slika ste bral kake metode dela ima 🤣

Ne spremljam, odbijajoč je. Pa ti je sama tema v tem človeku. Sem že pozabila kako mu je v resnici ime. Me več ne pritegnejo tile duhuvneži. Sama laž jih je.

Boyana481, 03.07.2026 ob 19:08

Ne spremljam, odbijajoč je. Pa ti je sama tema v tem človeku. Sem že pozabila kako mu je v resnici ime. Me več ne pritegnejo tile duhuvneži. Sama laž jih je.

Hiter zaslužek ko jih razkrinkas postanejo maščevalni. Umik in ignor tako je po moje najboljše.

Arkon, 07.07.2026 ob 16:18

Hiter zaslužek ko jih razkrinkas postanejo maščevalni. Umik in ignor tako je po moje najboljše.

Mis mas je kot hudič v človeški podobi. Sam profil poglejte, vse jasno.