Vnetje mehurja in izostanek menstruacije
Živjo!
Imam vprašanje, ki me muči že dva dni 🙂 danes je 33.dan, menstruacije pa še vedno nimam (ponavadi jo imam 28 ali 29 dan). Včeraj zjutraj sem čutila močne bolečine v predelu mehurja,čez cel dan, na wcju me je peklo. Odšla sem k zdravnici, ki je ugotovila da imam kar hudo vnetje (zelo povišano vrednost limfocitov). Vprašala sem, če menstruacija lahko zaostaja zaradi vnetja in odgovorila je da lahko.Kaj mislite vi?
Spolne odnose sem vedno imela s kondomom,ki ni nikoli počil, fant pa se je pred izlivom tudi vedno umaknil. Zdravnica (splošna) mi je naredila tudi krvni test nosečnosti, ki je bil negativen. Rekla pa mi je, naj vseeno še naredim kakšen urinski test. Kako zanesljiv je krvni test? zelo sem zbegana in upam da mi boste pomagali!
najlepša hvala in lep pozdrav!
Spoštovani,
zaradi vnetja notranjih rodil M ne izostane, kvečjemu je krvavitev močnejša in daljša, krvni test za nosečnost pa je absolutno nepogrešljiv in nikoli ne laže. Če niste noseči in M zaostaja šele nekaj dni, vsekakor čakajte še naprej, saj trenutno ni razloga za ukrepanje.
Pozdravljeni..
stara sem 26 let in pogosto uriniram ze vec kot 10 dni,ko grem na vodo me ne pece in tudi boli me ne. menstruacija mi zaostaja 2 dni trebuh me zelo boli,tudi v ledvenem delu. Dobila sem antibiotik brez preiskave urina. s partnerjem nimava zascite pri spolnem odnosu ampak do izliva se nikoli ni prislo. Zanima me ali mi menstruacija zamuja zaradi vnetja mehurja ali je mozno da sem noseca? Test je pokazal negativno.
Hvala za odgovore in lp
če je test negativen, potem trenutno niste noseči, ne bi pa znal napovedati prihodnosti. Vnetje mehurja pa ni razlog za izostanek M, ker sečila nimajo nobene zveze z rodili.
Pozdravljeni, mene zanima ali imam lahlo vnetje noznice ce imam rumeno zelen izcedek in ali to lahlo vpliva da mi zamuja menstruacija ( ne jemljem nobenih antibiotikov ali zdravil, saj se je to sele pojavilo). Ali je lahlo nosecnost ceprav z partnerjem redno uporabljava kondom, samo enkrat en mesec nazaj sva brez a ni prislo do izliva in tudi redno ga je dal ven.
prosim za odgovor. Lep pozdrav
lahko imate vnetje nožnice ob omenjenem izcedku. Nosečnost se pa preverja izključno s testi in se o njej ne ugiba.