Najdi forum

Palček, ti si kot žaba v solati?
Koliko pa si težek? 120?

Palček, ne sekiraj se, sej pa je dost žensk 160 ali še manj.

Jaz pa priznam, da me privlačijo višji moški, višji od mene :). In Palček, je kar precej višji od mene, kar sem za žensko povsem povprečne velikosti.
Jaz mislim, da večina žensk tudi raje pogleda moškega, ki je višji od njih. AMpak povprečna višina žensk je cca. 165cm. In to pomeni, da jih je veliko pod 165. Je pa tudi ogromno žensk, ki imajo dosti manjše partnerje pa bolj suhe pa lažje kot so same. Očitno niso obremenjeni s svojo majhnostjo.
Mogoče bi se jaz tudi ozrla za kakšnim 160cm visokom moškim, če bi imel lep značaj, ki bi me pritegnil. Mogoče bi kaj hitro pozabila, da me privlačijo višji od mene :).

Jaz tudi nisem ravno visok, zato pa so mi všeč takšne ženske s povprečno višino…:)
Malo manjše, a vseeno ne premajhne, da ne rabim gledati dol, če ji gledam v oči.

Z višjimi se nikoli nisem obremenjeval, saj je dovolj takšnih s povprečno višino.

Se strinjam Robi, če je moški previsok, je tudi kriza :), ko ga je treba objeti 🙂

Pošlješ mu sms, naj pride malo dol.

Meni so visoki tudi rahlo nepraktični, a glej ga zlomka, v zadnjem času je bil najnižji, kar mi jih je malo bolj konkretno padlo v oči (in jaz njim) visok 189. Najvišji 195 in čez sto kil, skoraj dvakrat toliki kil kot jaz. Mal huda, a ne.

Meni so visoki tudi rahlo nepraktični, a glej ga zlomka, v zadnjem času je bil najnižji, kar mi jih je malo bolj konkretno padlo v oči (in jaz njim) visok 189. Najvišji 195 in čez sto kil, skoraj dvakrat toliki kil kot jaz. Mal huda, a ne.[/quote]
Res malo velika odstopanja…A se ne počutiš kot otrok zraven takšnega ? 🙂

Meni so visoki tudi rahlo nepraktični, a glej ga zlomka, v zadnjem času je bil najnižji, kar mi jih je malo bolj konkretno padlo v oči (in jaz njim) visok 189. Najvišji 195 in čez sto kil, skoraj dvakrat toliki kil kot jaz. Mal huda, a ne.[/quote]
Res malo velika odstopanja…A se ne počutiš kot otrok zraven takšnega ? :)[/quote]

To glih ne, bolj kot obesek za ključe.

he, he, tudi jaz imam izkušnje s skoraj dvometrašem, ki je bil skoraj 2x toliko težak kot jaz. Je bil kavalir, se je on sklanjal 🙂

Joj palček ne sekiraj se zaradi takšnih bedarij. Sama sem imela moškega, ki je bil dosti višji, pa tudi konkretno več ga je bilo od mene, pa kaj naj ko je bil kurje pameti. Moj mož pa ima nekaj centimetrov manj kot jz, tudi manj ga je skupaj, včasih me je to motilo, danes se nato požvižgam. Najpomembnejše je tisto, kar ima človek v glavi, kako se dva razumeta med seboj, za skupno življenje je to pač glavni atribut. Torej palček, najprej poštimaj stvari v svoji glavi, glede višine, ker za kvalitetno zvezo je potrebno marsikaj več kot le ta. In tista ženska, ki bo resna v svojih namenih bo to dobro vedela.

Ma pomojem so to sam izgovori… ženska noče bit s tabo zarad nekih drugih razlogov.

Jest sm bla z bivšim fantom skupaj nekaj let, pa ga je tolk stvari motil da joooj – med drugim mi je očitov tut to, da sem premejhna (1,65 m), češ da je že on mejhn (1,78 m) in da bojo otroc pritlikavci in jih zato noče met z mano.

Danes ima punco oz. ženo, ki je velika 1,55 m (če je) s katero pričakuje otroka.

Jest ti bom tkole rekla. Meni, če mi je človek privlačen in da mi je karakterno všeč, mi je čisto vseeno, kolk je velik, kakšne lase ma, katere vere je, in ne vem kaj še vse, so pa to dobri izgovori, če z nekom nočeš bit.

No ja, nisi velik, majčken pa tudi ne. Pri tej višini tudi zdravijo ne, mislim, da ti mora pokazati mejo 155 za dodajanje hormona. Ampak to je itak samo doštirinajstega ali petnajstega leta, če so starši dovolj zgodaj pozorni na počasno rast svojega otroka.
Moj mož ima komaj kak cm več od tebe, pa večjo ženo:-) in ga (naju) nič ne moti. Bodi pa pozoren na težo. Velik moški bo zgledal hrust, če bo močnejši, manjši pa samo še manjši in bolj debel. Skrbi za športno postavo.

Meni so že od nekdaj privlačni moški, ki majo nad 185cm, tako sexy so mi. Pa tudi sama imam 170cm, torej v petkah 180cm in mali tipi so premajhni zame. Enkrat sem hodila z enim, ki je bil 172cm in mi je bilo grozno. Ko sva se poljubila, objela, držala za roke sem se počutila kot da sem jaz tip, oz. da je on moja ženska frendica, nisem ga sploh dojemala kot moškega, skratka ni bilo tiste prave kemije. Saj nočem žaliti malih tipov, veliko teh malih ima lepe obraze, mišičasta, zelo lepa telesa samo mene ne privlačijo, ni tisto pravo.

Vsaj kakor sem se jaz pogovarjala z ženskami večino privlačijo zelo visoki moški, ker ženskam dajo nek občutek varnosti, moškosti, zaščite…in še tako zelo sexy izgleda tip nad 185cm:)

Jaz sem s svojimi 167 cm in 58-60 kg največja in najdebelejša članica naše družine.
In kaj misliš, vse gledam dol ampak vsi so lepi, postavni in drobni.

Če ni to boljše, sem imela enkrat fanta 184cm, pa sem si skor vrat zlamala vsakič, ko sem ga poljubljala, sedaj imam fanta 178 cm in še rahlo puklasto se zna držat, pa mu lahko pritisnem lubčka na lička mimogrede in si ne lamlem vrata.

Tako da tvoja višina-nižina je čisto vredu :))

Vedno sem se zagledala v moške, visoke vsaj 185cm. Tudi govorila sem, da mi manjši moški že v štartu pač niso všeč.
Sedaj sem zaljubljena (tako kot še nikoli v življenju) v moškega z višino 173cm, sama imam 166cm. Pa kdaj obujem pete, tako da tudi če niso zelo visoke, sem višja od njega. Pa mi je vseeno. In njemu tudi, odkar je sam dojel, da če gre za pravo ljubezen, višina nima veze.

Jap, tudi jaz jih imam 177 in se tud kot najstnica nisem glih fajn počutla – še zdaj me včasih zbode, ko mi kdo prav trapasto reče – KAK SI PA TI VELIKA???

VELIKA, se strinjam s tabo jaz jih imam 170cm kar je seveda veliko manj kot jih imaš ti, ampak s petami jih imam okoli 180cm, in me zmoti isto kot tebe če mi kak tip, ki ima tam okoli 177cm reče da sem fulll visoka. Res se mi zdi smešno, včasih sem bila pri takih tiho, sedaj jim pa zabijem da sem jaz čisto normalne rasti samo on je mali hehe.

Drugače ga pa ni čez visoke moške, meni je lepo če ima tip nad 185cm ostali nižji me nikoli niso ne vem kaj privlačili.

Tisti tipi, ki vam pravijo JA KAK SI PA TI VELIKA???, takšni so običajno zakompleksani s svojo višino in potem poskušajo svoj kompleks spraviti na postavne, visoke ženske/moške. Vem med frendi če smo imeli kakega ki je bil mali se je vedno pritoževal in tudi priznal potiho svoj kompleks in da bi vse dal da bi imel vsaj 180cm. Samo veliko jih pa molči in so nesrečni zaradi višine potem pa poslušaš Joj kako si pa tiiii visokaaaaaa!!!!! Najboljše nazaj zabiti potem ja ti si pa mali ko čevapek:)))) in čao.

New Report

Close