Višina
Palček, eno je teorija, drugo pa praksa. Eno je to, o čemer sanjamo, drugo pa to, kar potem dejansko naredimo.
Ženske se lahko duvamo po forumih, da se ne bi niti dotaknile manjšega od 185, plešastega, trebušastega, z glivicami na nohtih, brez radiatorčkov na trebuhu, s kurjimi očesi in podobno, ekran vse prenese. Če pa pogledaš potem resnične pare iz mesa in krvi, pa vidiš tako pester nabor barv in oblik, da ti ni jasno, kako sploh lahko najdejo toliko manekenk in manekenov 🙂 A jih nekje na skrivaj gojijo in jih sploh ne spustijo med navadne ljudi, ampak jih imajo samo za snemat in fotkat?
Daj sprosti se malo. Vse, kar so ti napisali drugi, je čisto res – cm so dejavnik, ampak nič pomembnejši od barve las, oči, polti, sloga oblačenja … Veliko veliko pomembnejši so recimo način razmišljanja, smisel za humor, življenjski slog, energija, osebna higiena (ja, tudi to!!!) … Najpomembnejši pa je celoten vtis, seveda.
Še eno vprašanje, če nisem preveč firbčna, koliko si pravzaprav star?
Palček … jaz sem visoka 181 cm, moj fant pa jih ima 169 … haha … pa se ujameva neverjetno dobro … in veš kako je očaral to “žirafo”? Ima tak smisel za humor in se zna iz tega malo pohecat … pa da ne boš mislil, da je vse ostalo na njemu neverjetno popolno – saj sam veš – popoln ni nihče. Moj “palček” ima 10 let več od mene, ima malček bolj športno postavo … lahko rečem, da ni noben poseben lepotec – je povprečen fant … ima pa tisto nekaj, kar me je očaralo – in verjami mi, da ko se to zgodi, višina in vse ostale stvari, ki morda štrlijo ven, ne motijo ne enega ne drugega! Želim ti, da bi si našel tako bejbo, ki te bo imela rada za to kar si – tako ne bodo brigali tvoji centimetri. Če ta pa katera poskuša zbadat, ji kar tole reci: kdor z malim ni zadovoljen, velikega ni vreden :))
Evo, poglejte v to temo kaj ženske pravijo.
Evo, poglejte v to temo kaj ženske pravijo.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7103121%5B/quote%5D
Tvojih pomislekov množično NISO podprle. Pa kaj je s tabo, človek? Vate bi se lahko zaljubila sama princeska Katarina, pa bi jo ti zavrnil, rekoč, itak sem premajhen zate.
Palček, jaz ti bom pa tako rekla.. nisem še srečala majhnega in hkrati samozavestnega moškega ki ne bi bil obremenjen s svojo višino. Vse moške, ki so manjši od mene (in to ni težko ker štejem 178 cm) je prežemalo ljubusumje do moje višine. Ne do mene, ampak do višine. Kot da sem si jo lahko izbrala sama?
Jaz sem si pa od najstniških let naprej, pa do nekje sredine dvajsetih, želela le to, da bi bila manjša. Se spomniš šole in npr. postavljanja v vrsti v telovadnici od največje do najmanjše – vedno prva v vrsti in a misliš da je fino? Vedno sem sedela v klopeh zadaj, v kinu (ker so bili sedeži še vsi v isti liniji) vedno lezla dol itd itd. Generacije so na splošno vedno višje, jaz sem prerasla svojo mamo, pa je bila v svoji generaciji med višjimi. Danes, so 15 letnice z lahkoto višje od mene..
Poanta: ti se verjetno sekiraš in to na neki ravni izražaš. Moški in ženska ki sta ok s svojo višino in o njej sploh ne razmišljata vedno najdeta kup drugih stvari ki so jima privlačne. S tem da seveda mora biti tudi ženska odrasla v glavi in ve da višina ni najpomembnejši faktor partnerja. To je tako kot prekrasen razgled kadar kupuješ stanovanje. Pri prvem ogledu stanovanja se vanj zaljubiš. Ko živiš v stanovanju pet let, ga sploh ne opaziš več.. Ampak včasih je verjetno lažje reči, ah ne mara me ker sem premajhen. Če si pa res tako prepričan da si sprijaznjen s svojo višino in ti ženska vseeno da košarico bodi hvaležen za to, ker takšna ženska ni zrela za pravo partnerstvo.
Še enkrat, očitno nočete razumeti.
Rekel sem, da mi je glede tega vseeno, toda zgolj dokler ne dobivam te kajle iz ženskih oči.
Preberi še enkrat uvodni post. Sem napisal recimo “joj, kako sem majhen, hočem biti visok, kot sosedov Janez.”
Nisem. Zgolj posredoval sem ženske kriterije. Torej njihove in ne mojih.
Preberi si to nitko:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7118539
Tukaj ženske moških niso poznale, odšle so z njimi slepo na zmenek, toda še preden so rekli a, so se ženske dobesedno zgrozile, ko so opazile, da je majhen. Poudarjam, niso jih poznale, torej niso mogle soditi o samozavesti, kopleksih in podobno. Samo njihov izgled jih je šokiral. Še preden so odprli usta so ženske zmenek izrazile za polomijo.
Palček, višina ni problem teh žensk, ampak je tvoj problem.
Ker če bi tebi bila tvoja višina res v redu, te ne bi motila, bi si mislil, ko bi srečal kako žensko, ki bi ti spustila kako pikro na ta račun, da je to njen problem in se s tem ne bi obremenjeval. Samozavestno bi šel naprej.
Tako da ne krivi drugih.
Najprej pri sebi porihtaj svojo samopodobo!
Ojoj, kako nekateri nočejo razumeti.
Saj sploh za pikre ne gre, ampak za kriterije. Če bi mi ena XY ženska to rekla, se s tem ne bi obremenjeval. Obremenjujem se s tem, ker večina žensk pravi, da nizkega partnerja ne bi imela. In imam zato posledično manj izbire.
A če bi nek delavec z osnovno šolo rekel, da ne more dobiti zaposlitve, ker nima 7. stopnje, bi mu tudi rekli, da ni problem v njem, ampak v delodajalcih. Oni bi ga že vzeli, samo kaj ko je zakopleksan.
Še enkrat odpiram anketo.
No, pa najbolje, da se gremo drugače.
Torej. Čim več žensk naj odgovori.
Ne glede na to koliko ste visoke, bi imele moškega visokega 170 cm.
Obkrožite
DA NE
joj, kolk si ti res zakompleksan, a nebi še enkrat prebral, natančno, vseh teh postov, mnenj, nasvetov tukile? Ne, jih ne boš, ker boš teral svojo kvazi pomanjkljivost še naprej in bil srečen v svojem obupu. Prav ti je, če si tok glup. Drgač pa tvoja anketa nima ne riti ne jajc. So!
A si zadovoljen? A boš dons masturbiral?