Najdi forum

saj ne potrebujes zenske, ki bi bila s tabo zaradi visine, raje se poglobi v svoje globine

Vsi imamo ožji izbor, a misliš, da bi se ti pa s 180 cm odprla vrata do vseh žensk? Pa ja de. Kot rečeno, pri tebi niso problem centimetri. Ko – če – boš to razdelal, se ti bodo odprla nebesa.

Razmišljam podobno.
To je ravno tako, kot če bi se obremenjeval zaradi tistih, ki me ne marajo. A hkrati pa bi bil slep za tiste, ki se mi ponujajo. 🙂

Moderator in ostali : vsak razmišljajoči razume, kaj hoče palček povedat, če le hoče. Lepo in spoštljivo bi bilo od enih, če se sploh raje ne bi vtikali v ljudi z omalovaženjem človeku nerešljive težave, pa čeprav višina 170 cm še ni problematična. Iz vas ne govori modrost, pač pa ste verjetno zaradi vašega zadovoljstva z lastno višino brez razumevanja za drugega z manj sreče.

Robi in ostali, čeprav je višina samo nekaj, kar pritegne osnovno pozornost in bi v primeru gledanja kozarca na pol polnega lahko rekli, da palčka zaradi izstopajoče višine ženske vsaj hitreje opazijo, pa ne razumem, zakaj se tebi palčkova višina 170 cm v zvezi z njegovim iskanjem partnerke sploh ne zdi problematična! Mislim kaj če bi bil na njegovem mestu? In da mu celo sugeriraš, da je sam kriv za samskost zaradi gledanja samo tistih visokih žensk, ki ga nočejo in da naj gleda tiste, ki ga želijo !

DOBER ŠTOS od tebe, že višek, Robi. Posebno ker ti je palček pred tem zelo jasno, preprosto in razumljivo napisal, da mu je problem dobiti celo kar eno, kerokoli žensko in kaj šele, da bi ga želele (in se za njim metale!) Takšen odgovor bi lahko primerjali s tistim nonšalantnim odgovorom Marije Terezije, ki je lačnim podanikom brez kruha resno odgovorila, da če nimajo kruha, pa naj jedo pecivo! Če ne more izbirat enih, pa naj izbere druge hehe

Jaz bi šla malo dlje, pri Palčku sumim na pomanjkanje družabnih stikov in socialnih spretnosti, vključno s komunikacjo z ženskami, ki je mogoče šibkejša ali napačna prav iz njegovega pomanjkanja samozavesti zaradi višine.
Ali pa gre pri palčku samo za trenutno preprosto pomanjkanje sreče pri ženskah in v resnici ni take sile.

Čeprav 170 cm ni ravno nizka višina no, sama sem tudi nizka, dosti manj od povprečja, zato palčka razumem! Le da jaz ne trdim, da bi pri moji samskosti imela kaj veze višina. Ker je danes zelo veliko trajno samskih ljudi, visokih in nizkih. In eno pzonam, ki je sama in pri 40 brez otrok, visoka preko 180 cm in par moških, visokih poreko 190 cm. Skrivnost torej ni samo v višini, ampak v sreči, če najdeš ljubezen ali pa ne.

Drugač pa tudi za moške obstajajo neke pete s celim podplatom.

Saj pa sem na njegovem mestu. Moja višina je prav tako 170 cm.
Zato so moji odgovori del mojih izkušenj, ne pa neko norčevanje, kot hočeš ti tinca to prikazati.

Jaz svoje višine, ki še zdaleč ni “palčkasta”, kot jo vidi sam “palček”, nikoli nisem doživljal kot oviro. Sem se skoncentriral na ženske, ki so moje višine ali manjše…Teh je pa veliko več, kot pa nad 170 cm.

Želel sem povedati, da vzrok za njegovo nezadovoljstvo tiči globlje, ne pa pri višini. Kdor ne razume, pač ne razume.
Kot sem napisal, če si v globini nezadovoljen, boš vsepovsod našel razloge za svoje nezadovoljstvo.

Modrost se začne, ko se zazreš vase in tam iščeš razloge za svoje zadovoljstvo, kot tudi nezadovoljstvo.

Saj to je tisto…Kakšen smisel se ima obremenjevati z nečim, česar ne moreš spremeniti ?
Lahko se celo življenje sekiraš zaradi svoje višine in jamraš, da imaš zaradi tega manjši izbor…
Ali pa začneš razmišljati tako, kot sem omenil in presežeš svoje omejene poglede in najdeš srečo.

Če želiš videti sonce, ne boš na nebu iskal oblaka. Se strinjaš ?
In to je vsa poanta mojega pisanja.

Robi, ne verjamem ti, da si visok 170 cm. Kje si to napisal, bi te prav rada vidla, šele potem bi verjela. Če bi bil res, bi to povedal takoj.

Vsaka ženska je na visokih petah visoka vsaj 170 in višja.
Ženske imajo rade moške s 175 cm ali več. In to so dejstva prav tako, kot so moškim všeč ženske z B in C košarico, ne pa z A košarico prsi oziroma po starem všeč so jim ženske s 4, ne pa z 2 ! (sploh ne govorim o D in E). In to so dejstva.

Sama sem poznala enega zrelega moža s 168 cm nekje, čeprav je bil poročen in imel otroke, je govoril o tem, da “je pač mali in bo ostal mali in kaj si pa more.” Živi normalno družinsko življenje, nič mu ne manjka, pa se kljub temu ni nikoli sprejel takega, kot je. Kaj bi šele bilo, če bi ostal sam!

Kdor se nikoli ne sprijazne, ima dovolj denarja in se mu da tpeti več mesecev bolečine, pa lahko gre na operacijo podaljšanja nog, saj razen pritklikavih sprejemajo tudi zakompleksance. Za max 5 cm podaljšajo goleni in prav toliko stegna ; kar je več pri vsakem več kot 5 cm, pa se je izkazalo kasneje za škodljivo, ker ni ravnotežja, živci in mišice in to. Te ortopedske klinike so po celi EU in ZDA in celo v islamskih državah.

V google vpište limb lengthening

Sama ne bi šla nikoli, se bojim za vsakega, ki se česa takega loti, samo v vednost, da to obstaja.

Tinca, a so tista cifra zraven tvojega imena leta?

Pridi na Dolenjsko, te povabim na kavo. Ne rabiš prej verjeti.:)

Saj to hočem povedati….Kaj si pa moremo, če smo takšni, kot smo.
Če želimo, lahko vsepovsod najdemo razlog za lastno nezadovoljstvo..Nekdo pri višni, drugi pri debelini, tretji pri številu las na glavi, četrti pri številki čevljev….
Vsi imamo zato na nek način zmanjšan izbor……

Pomembno je zato tisto, čemur dajemo pozornost in kaj iščemo s kakšnim namenom. Opisani problemi izhajajo iz nizke samopodobe, razmišljanje o problemu, kot premajhni višini, je le posledica samopodobe in tega, kako doživljamo sebe.
Tisti, ki se primerja z nekimi manekeni, se primerja le zato, da ohranja svojo notranjo podobo o sebi in želi s tem sebi dokazati, da sam ni dovolj lep.

Dodal bi še to, da pišem na splošno, ne le za ta primer. Veliko več ljudi bere forum, kot pa je tistih, ki kaj napišejo.

Verjamem….A veliko ceneje in manj boleče je, da človek spremeni svoj način razmišljanja.

Zato tudi pišem na takšen način, da ponujam ljudem neko novo perspektivo….Bom dal primer…Večkrat berem, da se nekdo znajde v začaranem krogu bolečine ali nezadovoljstva….Podobno je temu, če zapeljemo v krožišče in vedno gledamo le v isto smer in držimo zaradi navade volan le v isto smer…Smo v začaranem krogu….Jamranje ne pomaga….Samopomilovanje tudi ne…Zato, če nekomu potrdim, da ima prav, mu s tem le podaljšujem agonijo…..
Pomaga to, če človek vsake toliko časa pogleda malo bolj na desno, če je slučajno kje kakšen izhod……:).

V človekovem Življenju so pomembni edinole trenutki, v katerih resnično živi.
ko se zaveda samega sebe in svoje veličastnosti in to nima nič opraviti z višino ali barvo las.
Raje se zazrite v druge lepote, kot pa minljive. Škoda časa.

Še dobro, da si zdrav in imaš 2 nogi. Je pa bolj vprašanje česa si res želiš…

(V končni fazi, če se s tem ne bo obremenjeval, bo izgledal višji.)

Si napisal točno to, kar sama mislim : kdor je k temu nagnjen, bo vedno na sebi našel nekaj, zaradi česar se ne bi sprejemal. Če ni višina, pa kriv nos, al pa kaj tretjega!. Po novem ti verjamem tudi glede višine, brez da pridem na Dolenjsko, dobro, vzamem nazaj.

Obnašate se, kot da ne znate brati. Žal.

Sem napisal in vam še enkrat napišem, da je MENI, glede moje višine VSEENO. Ampak ženskam ni vseeno. To same rečejo.

Tudi ne trdim, da nimam nobene možnosti, da ne znam komunicirati z ženskami (whatever že vi prirejate), temveč da jih imam manj. Ja, veliko manj.

Č rečeš, da želi 70% moškega višjega od 175 cm, potem lahko jaz in tudo ženske izbirajo le med 30%, to pa je veliko ožji krog.

Pojma nimam kaj vam ni jasno in govorite o drugih stvareh, če se pogovarjamo o tem.

Glede na to, da za referenco jemlješ forume, bi rekel, da imaš zelo siromašno socialno življenje.

To je tvoj glavni problem, ne pa višina. Namesto d atuhtaš in razčlenjuješ, kaj ženske pišejo na forumih, idi v družbo in v reali navezuj stike z ženskami.

No, pa najbolje, da se gremo drugače.

Torej. Čim več žensk naj odgovori.

Ne glede na to koliko ste visoke, bi imele moškega visokega 170 cm.

Obkrožite

DA NE

Palček, zgleda bi nas rad prepričal v svoj prav. Da imaš manj potencialnih partnerk. OK, če/ko boš vse nas na forumu prepričal, da je to res – kaj dalje?

Ti vsi napišemo, kako si ubogi revež?
Ti vsi napšemo, da imaš prav?
ok, ti bomo – ampak kaj od tam dalje?
Kaj želiš?

In, ja, sem že imela moškega te višine, pa v ene dva te višine sem trenutno zagledana, ksta mi zanimiva.

Pa še to – 30% potenacilanih partnerk je še vedno v Sloveniji ene par tisoč. Ni glih slaba cifra.

Kaj želim? Sem vprašal kaj naj naredim že na začetku?

Torej ti si obkrožila DA.

Naprej—

Tudi jaz sem bila več let v zvezi z nekom, ki je tvoje višine (če nisi bil kar ti Palček). Če si bil, potem veš, da sem te zapustila zaradi čisto drugačnih razlogov kot je tvoja višina.

Jah, ljudje ti dajejo dogovore, pa ti z njimi nisi zadovoljen. Torej zato te sprašujem, kaj želiš. Po mojem ti ne želiš od nas odgobvorov, ampak pritrditev temu, da si bogi revček.

To pa je ful neseksi pri tipih, da se prevečsmilijo samim sebi. 😉

Pri ženskah je pa neseksi, če niso manekenske postave. Tvoj mož v resnici sanjari po njih, tebe ma samo ta rezervo, da mi malo vrnem za cinizem.

sem mislikla, da je tule govor o tvoji višini in vplivu na ženske ne o meni?

moj mož… Upam, da mu je sedaj lepo, ko sanjari. Morda celo seksa s kako manekenko. Če bo potem mene izbral, z mojo povprečno postavco, toliko večji kompliment zame. Morda pa je moj mož eden od dveh, v katera sem trenutno zagledana, oba okoli 170 cm, bi rekla na oko. Uh, to bi bilo kr v redu. Oba sta prav res njami tipčka. Pa tako samozavestno in erotično delujeta, kot pišejo drugi zgoraj, pa kot sem ti jaz hotela namignit….

Jaz pa prijazno odhajam iz te teme. Metat oči za mojim bodočim možem v real life.

Sem ti odgovorim neumno čisto namerno. Ranljivi moški niso seksi. Tako, kot ženske brez manekenske postave niso ane.

New Report

Close