Najdi forum

vaši poklici

Sem 74 letnik, študirala na EPF-u.

informacijski tehnolog brez dipl….

Se ena
Natasa

univ. dipl ekon.

Lenča

kmalu bom univ. dipl. pedagoginja – andragoginja (če bom končno spacala to diplomsko, ki me mori že zelooooo dolgo).

še ena biologinja, sicer pa učim na srednji šoli.

Trenutno ekonomski tehnik, ko spackam diplomo pa prof. razrednega pouka. Sem pa tudi jaz najraje mamica, ravno zato mogoče mečkam z diplomo in se mi ne mudi v službo.

Draga Gea,
glede na to, da si prof. RP predvidevam, da si zaposlena v šolstvu in imaš morda več izkušenj kot jaz. Tudi jaz sem prof. RP in zaposlena v šoli. Upam, da mi boš lahko pomagala. Zanima me, ali se nam letni dopust, ki ga sicer lahko koristimo med šolskimi počitnicami tudi lahko prenese na čas po porodniškem dopusti na primer na oktober? Pa še to: kaj se zgodi, če sem na bolniški med potekom pogodbe za določen čas? Ali morda veš kam naj se obrnem s takimi in podobnimi vprašanji?
Hvala in se opravičujem, ker sem se takole vrinila s tole temo.

viš.upr.del., v planu študij, zbiram voljo…

jaz pa 77, prav tako na EPF
imam triletnega lumpa

prof.defektologije:)

še ena andragoginja

Sem prof. športne vzgoje, amapak ne delam v šoli ker ni šans da dobiš tam del. mesto. Zato sem si mogla poiskat drugje, kjer je pa tud super.
Lp Petra

Po poklicu zaenkrat še gimnazijska maturantka.
Upam da kmalu uni. dipl. pravnica! (2 izpita+diploma)!

Do konca življenja in že 16 mesecev pa mamica najlepše 16 mesečne navihanke.

Povej če imaš interes, da se kdaj srečamo v Paki na torticah.Jaz pa imam 5,5 mesecev starega lumpa.
lp,

Sem mag. farmacije (po novem) Maja

Pozdravljena Velenjcanka!

Tudi jaz sem letnik 77. A si hodila na Veljka Vlahovica (zdaj Livada) in kasneje na gimnazijo? Jaz sem sicer zdaj stalno v Mb.

Pozdravcek od bivse velenjcanke.

Draga Nana
Kolikor vem, bomo dopust koristile le med počitnicami. Ko je pouk, ne bo nič.
Sicer pa lahko za takšne probleme pokličeš na minisstrstvo za šolstvo in šport. Tam smo včasih dobile s kolegicami obrazložitve takšnih in podobnih problemov.
LP, Sergeja

dipl.oec.

dipl.ekon.

New Report

Close