Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje utrip-kateri teden???

utrip-kateri teden???

Se je kateri zgodilo, da ji na ultrazvoku niso našli utripa, pa se je dobro končalo??? v katerem tednu???

V katerem tednu so ostalim našli 1. utrip??

Res bom hvaležna za vsak odgovor….

Jaz sem utripke poslusala ze v sestem tednu…takrat je bil mali velik 10mm in tudi lepo se je videlo na uz da nekaj micenega utripa

papa,teja

V 8.tednu… Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Meni ga je prvič merila na nuhalni v 12 tednu, prej ga niti merila ni.

V 6. tednu, z vaginalnim UZ.

Meni se zdi pa nisem 100% da ga morajo najti v 7t.

srecno

jaz sem žal med tistimi, kjer ga že dvakrat niso našli, ampak ne se ustrašit. Dr. Pušenjak pravi, da je nujno utrip zaznati, ko je gestacijaska vrečka velika 22 mm, prej pa ne moreš za sigurno vedet.
srečno, LP

V literaturi sem prebrala, da se utrip lahko opazi že od 26. dne nosečnosti.

Lp od Nike

teoreticno 24. dan po oploditvi mu zacne biti srcek

Pri meni je bil utrip viden proti koncu 7. tedna z vaginalnim UZ.

Lp, naja

MENI V 10 TEDNU, KO SEM ŠLA NA UZ… PREJ PA SEM BILA PRI 6 TEDNU IN NI BILO ŠE NIČESAR

Tako mi je žal, ker je šla še ena pikica med angelčke.

Draga dekleta, danes namenite ogromno pozitivnih misli Čist obupani!, lepo prosim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

oj

Jaz sem bila včeraj na pregledu, ker sva iskali utrip. Za znoret živčno. Gin je rekla, da je zdaj zadnji čas, ko mora najti srček.

lp, 7t3/7

Hvala vsem….še posebej pa seveda Tebi, Špelin@!

Pozdravljeni

mene pa zanima ce so mi v 6tednu zaznali utrip in potem tudi v 7tednu ali se lahko sprostim ali je se vedno zelo tvegano da utrip ostane? Do vsakega pregleda sem zelo ziucna da utripa kar od enkrat nebi bilo vec…

hvala za odgovore

New Report

Close