Najdi forum

Ali kdo dela v trgovina Mana?
Zanima ma zakaj toliko potrebujejo za delo v Novi Gorici, skoraj vsak mesec je oglas za prodajalko v mani in zato mi je sumljivo.

LP

Delodajalec je vredu,imajo pa visoke zahteve glede načina dela v trgovinah.Če si disciplinirana pri delu ti svetujem zaposlitev.

Ravno prejšnji teden sem bila v Mani in sem slišala, da se je prodajalka “pridušala” verjetno kolegici,da gara ful, ima pa 470E osnove, zraven dobi pa še 60E za malico in nekaj prevoza…Verjetno se menjajo ravno zaradi plače…

Ja JA bila na razgovoru v tej trgovini. Dobila neko polo vprašanj za izpolnit – čist osebne stvari, ki se jih ne tičejo. Potem pa so mi razlagali kakšen je način dela in da se dela povsod, ne samo v trgovini kjer spadaš (npr. če si iz LJ, pa imajo v MB kakšno otvoritev, greš takrat tudi tja police filat).

Dela se vsak dan tudi nedelje (vsaj pri nas v LJ), lahko si pa kakšen dan čez teden prost – samo ne vem kaj ti to pomaga ko pa je v tem času mulc v šoli. Plača pa je bila res tako majhna, da dobr da so uvedl minimalko, ker se z njo pač ni dalo preživeti.

V Mani sem delala malo manj kot dve leti. Če si nujno rabiš službo pojdi, če ni nujno ne. Tam so gestapovski pogoji.
Kot prvo, da te sprejmejo hočejo vedeti 1001 podatek o tebi. Zaupnosti ni.
Delo je garaško. Ko pride kontrola se vedno najdejo napake. Prostih dni skoraj ni, pa še takrat ko si doma, drugih družinskih članov ni, ker je sredi tedna.
Plača je poden, samo minimum.

Toliko, da imaš vsaj neko predstavo v kaj se podajaš. Saj če sprejmeš, še vedno lahko iščeš službo zraven, samo prosto za kakšen razgovor pa ne boš mogla dobit kar tako.

Iščejo zato skos, ker punce nočjo delat po cele dneve, it non stop v druga mesta nadomeščat, pa k so inventure na 3 usaj moraš it, pa delas deljeno, cele dneve(čeprou nebi smeu)! K pa uprasas Simona Albanija, če lahko delaš ceu dan, ti reče da 12 ur ni cel dan. Nesramni pa izkoriščevalski so ful!!!!! Tko da če nujno rabš šiht pol pejt sm bod tih pa sm odelej svoje pa je, umes si pa išč kej druzga! sej ce pogledas MANA skos rab, ker problem je v njih. Pa placa sploh ni minimala, velik pod minimalcom je!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdravljene,
Za zgoraj omenjeno plačilo (pa sčasoma še več) vam jaz lahko nudim delo osebnega wellness svetovalca. Zaslužek je odvisen od časa, ki ga v delo vložite, firma vam nudi brezplačna izobraževanja s področja prehrane, v mentorju pa imate vso podporo. Skratka, delovni čas si organizirate same, prav tako delovno okolje. Za več informacij me lahko pokličete na 041 481 378.

JA JA kar prodajaj ti svoje izdelke pa napitke, bila sem tudi na tem razgovoru in ne kaj vam je folk da imate sploh še fris nabijat da si v tem poklicu wellness svetovalec.
Raje povej folku da si navaden prodajalec in da se prodaja po bajtah ali pač drugje, drage napitke in ostale zadeve, da se mora pridobit čim več ljudi, da je potreben lastni vložek, da je potrebno hodit na večdnevne samoplačniške sestanke itd.

FOLK bi rad delal ne pa vlagal v VAS in se šel neke piramidne sisteme (pripelji jih 10, pa boš že eno stopničko več)

PS: Mi kolega ni verjel pa je šel čist na en drug razgovor (ker je danes ponudba WELLNESS svetovalcev malo morje), me je poklicu in reku, da je bilo čisto isto nabijanje kot pri meni.

Res je!!!!!!!

Nevem kako to da so se tako razpasli ti kvazi prodajalci-akvitizerji.Povsod jih je polno,80%oglasov je njihovih,kao da ponujajo delo. Kar sami to delajte,nas pa pustie ker iščemo konkretno delo kjer se dela,ne pa v prazno besediči.

Pozor akvitizerji in razni wellnessi!!!!Ljudje vas imajo že poln kufer vašega natolcevanja , praznih obljub in prodajanja od vrat do vrat zato odnehajte že s tem in se spravte konkretno delat,ne pa prodajat prazne slame.Marš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo naj se mi kdo pojavi na vratih,bog mu pomagaj

punce nikar hodit delat v mano ker ga bote nasrkale delale po cele dneve oz.deljeni čas kar je meni isto kot da bi delala celi dan sploh pa če maš pou ure do doma vožnje z avtom.
Uglavnm mana je katastrofa plača je pod minimalca stimulacije nobene in pol moraš za ta denar delat povsot po trgovinah skoz so filanja po dopustih se bodo začele inventure in še bi lahko naštevala.In čedalje več je kontrol po trgovinah tako da ti skoz dihajo za ovratnik.Tko da bolš da si najdeš drugo službo pa čeprou greš samo čistit pa si vrjetn več vredn kot pa v mani pa še kšn dinar več zaslužiš.

Saj za trgovino H&M lahko rečemo isto (lastne izkušnje). V 8 mesecih dela sem 4 mesece brez izjeme delala samo popoldne od 13:30-21:30 (obljube v stilu: samo še ta teden), poleg tega, da sem bila odgovorna za svoj oddelek (moški), sem morala istočasno biti na ženskem, otroškem, pa na oddelku za mamice, na perilu, praznit gardeerobe in zlagati obleke na svoja mesta, katera so se vsak teden spreminjala (naj omenim, da v tem trgovskem centru, je bila razen Interspara, naša trgovina največja) pa še blagajna, vse eno skupaj z drugim.
Vsak oddelek pa ima svoja pravila, ki se tedensko spreminjajo in je nemogoče vse izpeljati. Strankam nimaš časa niti svetovati – v primeru debate te nadrejeni označi za lenuha, ter “kam si izginila, povsot te iščemo, če se stranki ne posvetiš, pa spet pritožbe.
Zaradi pomanjkanja osebja se je velikokrat malica skrajšala na kozarec vode, neplačane skoraj vsakdanje nadure po 21:30h v obliki presežka 30min pa smo morali skrivati, namesto, da bi plačali, ali recimo izkoristili prosto.
Pa z oblekami se je ravnalo kot s smetmi. Nabasane kot sardine v umazanih zabojih, pohojene, polne skritih napak, visečih niti, strgane majice, gumbi ipd…če si nadrejenemu omenil…bomo že skrili stranki, v najslabšem primeru priznamo popust. Kar nekajkrat se je zgodilo, da je artiklu mankal kakšen dodatek (npr.nedrčku podložki), pa stranka niti vedela ni, ker so letele v smeti. Kdo je imel pa čas iskati, kam spadajo? Oz. smel iskati.
Za tistih niti 400 eur naj si še naprej rit sami brišejo v cunje. Odkar vem, kako delajo s temi oblačili (verjetno kot povsot drugod, vendar ko vidiš na lastne oči je seveda drugače), si ne ogledam enega artikla več od tele firme, kaj šele kupim. Za bruhat

Jao, če samo pomislim na hrano, ki jo kupujem, res me zanima, kako se kaj drugje dogaja, je to izjema ali pravilo?

Ali mogoče kdo ve če daš lahko odpoved v službi če si na porodniški, ali moraš počakati da si konec porodniške šele potem daš lahko odpoved, ker je en mesec odpovednega roka.

odvisno zakaj daješ odpoved, ali imaš zagarantirano novo službo, ali nimaš varstva, ali…je tisoč stvari.
V primeru, da nimaš nove službe, dobro premisli, kaj boš storila.

Zdaj sem dobila službo v Mani,pa ko tole prebiram ,me resno skrbi,če sem se prav odločila.Ali je kaj novega v tej smeri,razmere še vedno iste?Ali je vsaj kdo kje,ki je zadovoljen z delom v tej trgovini?

Zdravo!!
Sedaj se je pa mogoce ze kaj spremenilo?? 😉 kako je trenutno delo v mani? Placa, delovni cas, sodelavci, nadrejeni??
Bi bila hvalezna odgovora ❤

Pozdravljeni,
mene tudi zanimajo odnosi v Mani?Predvsem v Mani Trbovlje?
Hvala za odgovor.

New Report

Close