Najdi forum

toplice pozimi

Pozdravljeni
Januarja ali februarja se bi naša družinica rada odpravila na zaslužene počitnice – to poletje smo bili zaradi mojih nosečniških zapletov doma…
Torej, dete bo januarja staro 5 mes., imamo še 3letnika. Najverjetneje bomo štartali na toplice…z njimi pa nimam nikakršnih izkušenj! Katere so primerne za kopanje dojenčka – pa dovolj zanimive za starejšega -rada bi nastanitev v kompleksu (da ne bi pregreti šli na mraz) -na kaj je še treba biti pozoren -kakšne so vaše izkušnje? Kaj pa cene – okvirno?
Za pomoč se vam najlepše zahvaljujem!

Kopanje v bazenih s termalno vodo pediatri odsvetujejo za tako majhne dojenčke zaradi nevarnosti okužb sečil. Bolj priporočajo kopanje v morski vodi. Zato bi ti svetovala, da razmisliš tudi o varianti počitnic npr. v Bernardinu ali Hotelih Morje v Portorožu, kjer imajo v bazenih morsko vodo. Pa tudi spanje in kopanje imaš pod isto streho. Cene pa bodo takrat gotovo bolj ugodne, ker bo izven sezone. Jaz sem s svojo punčko sicer bila v Moravskih toplicah letos poleti, ko je bila stara 7 mesecev in ni bilo nobenih težav.
lp. m

Zelo priporočam Žusterno pri Kopru, saj imajo ogrevano morsko vodo, tobogan, mali bazen za otroke, velik olimpijski bazen, pa jacuzije ipd. Mi smo bili, ko je bil naš mali star 3,5 mesece. Sicer ga nisem kopala v bazenih, je samo namakal nogice. meni se je zdel še premajhen za v bazen.
Bili pa smo zelo zadovoljni in s hrano in z namestitvijo ter bazeni, pa še morska klima je za malčke zelo dobra.

Pozdravcek
Mila

<http://milamay.moj-album.com/>

Radenci! Hotelski kompleks (3 hoteli) so povezani z notranjim bazenom, ki je povezan tudi z zunanjim! Voda čista, naš 4 mesečnik se je tam veselo 2x na dan kopal poleti in brez vsakih težav!

KAKŠNA PA JE CENA?

Odvisno od hotela. Pojdi na NAJDI.SI in potem Terme Radenci. Hoteli v kompleksu, ki so povezani so: Radin, Izvir, Miral in ..ne vem, en starejsi.

Ojla, mene samo zanima če so vsi hoteli med sabo povezani! Un starejš je verjetno hotel Terapija če se ne motim!Ker gremo z našo malčico (3 leta), pa bi rada vedela če so tako povezani da ti ni treba ven stopit!

Hvala

New Report

Close