težava z erekcijo
Najprej en lep pozdrav vsem na tem forumu.
Imam problemček, ki počasi prehaja v zelo resen problem.
Z ženo se že nekaj časa ubadava z problemom moje popolne erekcije.
Naj mimogrede omenim da sem star 28 let in se mi dogaja naslednje:
Na začetku ko sva oba v fazi vzburjenja in ženo lepo pripravljam in jo ljubkujem isto
mi vrača tudi ona se dogaja da mi erekcija niha…torej od popolne erekcije do praktično uplahnitve uda.
Največji problem pa nastane ko naj bi prišlo do ždružitve takrat pa je ud mlahav in sami veste , da je prodor zelo otežen.
Včasih mi uspe in potem postopoma dobim spet popolno erekcijo kar pa se dogaja vse redkeje.
Zelo si želim oz. želiva odpraviti to nevšečnost, saj žena in popolnoma jo razumem že resno izgublja živce glede tega.
Ker imate izkušnje in mogoče nekateri tudi podobne probleme Vas prosim za nasvete in morebitne rešitve
Torej to je to in za vaš odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem in Vas prav lepo pozdravljam.
Lep pozdrav vsem skupaj ter obilo zdravja in sreče v 2002 !
Verjetno čedalje bolj misliš na ta problem in je vse hujše. Problem se povečuje še s tem , ker žena izgublja živce , kar dela popolnoma narobe , vendar ji ne smeš zameriti , kajti povprečna slovenka pač nima veliko pojma o sexu in je nasploh nerazgledana kar se teh tem tiče.
Svetujem ti naslednje : Sexajta samo enkrat tedensko … naj se počasi nabira , prej spijta kak kozarček šampanjca (samo po en kozarček .. haha .. ne se napit do konca) in med božanjem si oba namažita roke z kakšnim oljem( baby al pa olivno olje) . Boš vidu de bo ok. Ko se ti povrne samozavest boš vse skupaj pozabu in vse bo spet normalno.
Strinjam se s slatkim, da je tukaj žena tudi velik problem – oziroma njeno popolno nerazumevanje stvari. Vajina spolnost ni več sproščena, zato se seveda stvar še slabša. Predpisala bi vama spolno igro brez združitve za nekaj časa (kakšen teden), da napetost popusti, medtem odkrivajta nove različice spolnega odnosa – takega brez združitve. Kasneje naj tudi ne napoči nenadoma dan D, dan spolne združitve, ampak skušajta do nje priti postopoma (t.j. spolna igra gre vsakič “dlje”, dokler do penetracije ne pride spontano).
Ne vem sicer, kako se trudi tudi žena za tvojo zadovoljitev? Je penis kljub draženju mlahav? Ga draži z roko, usti npr.? Povsem normalno je, da se včasih pojavijo motnje tako v spolnosti kot erekciji – vsakemu moškemu se to zgodi vsaj enkrat v življenju. Zato se nikar ne obremenjuj. Normalno je tudi, da ob začetku spolnih stikov penis otrdi, nato pa uplahne. To še ne pomeni, da je vsega konec in je potrebno kakšno pritoževanje ali prekinitev! To pomeni le, da je treba vložiti še malo truda in se mu posvetiti.
Če meniš, da je tvoja motnja erekcije psihičnega izvora, bi ti ukrepi morali biti učinkoviti. Poskrbita tudi, da si bosta vzela zase dovolj časa, da med vajinim odnosom ne bo nobenih motenj (bosta na varnem kotičku). Večkrat se masirajta, pogovarjajta, skupaj sproščajta, poslušajta glasbo. Spremenita napetost v sproščenost.
Če pa opažaš še kakšne druge spremembe v telesu in sumiš, da je kakorkoli prizadeto tvoje zdravje, pa svetujem pregled pri zdravniku.
Se res najlepse je odgovorila Irena. Zdej, ce je med vama vse ok, potem je brez veze govorit, da so zadeve zacele nastajat glavi.
Tud jaz se zacenjam soocat s podobnim, le da nimam partnerke. Je bilo pa na case problem. Zgodilo pa se je tako rekoc cez noc. Pa sem malenkost starejsi od tebe.
Po nakljucju sem odkril, da mi pomagajo pomarance, vsaj te zimske. Pojma nima zakaj. Dost je ze ena na dan. Seveda se mi postavlja vprasanje, ker to ne bo trajno zaleglo.
Na tvojem mestu ne bi zavlaceval, da ne bosta zasla v drug resen problem, ko bo njeno potrpljenje odslo na drug pasnik. Pojdi do zrdravnika, saj imamo sedaj cudezno tabletko. Pa zacni s polovicko. Tako se bos po enem mesecu razbremenil in bos lahko poskusil tudi brez.
Ne cakaj na maj!