Najdi forum

Tampon za v vodo

Nekje sem zasledila, da obstajajo tamponi za v vodo. A poznate to? Kje se dobijo? Ime proizvajalca? Tnx

Takih tamponov ne poznam. Grem pa jaz v vodo z običajnimi tamponi, ko pa pridem iz vode pa tampon takoj menjam.

lp
neja

V DM-u sem videla takšne tampone, a mislim da ti samo preprečujejo vdor vode da ne pride do infekcij, nimajo pa vlogo vpijanja krvi pri M kot normalni tamponi. Če se motim, naj me katera popravi.

Ja, mislim da imajo v DM ene “waterproof” tampone (mislim da so od Tampaxa).
Jaz sicer uporabljam “navadne”, zamenjam takoj ko pridem iz vode, pa še nisem imela problemov …

lp

Tini

Res obstajajo, mislim da so od Sente (kot bi bili premazani z nečim) in so namenjeni za zaščito pred vdorom bakterij. Uporabljajo se takrat, ko nimaš menstruacije. Meni jih je priporočila sodelavka, ki je med nosečnostjo hodila plavat v bazen.
Jaz pa jih grem kupit danes za na morje (sem v 35. tednu nosečnosti in se mislim ta vikend še kopat).
naslednji teden pa lahko sporočim, keko so se obnesli.

LP, Diana

Ja, v DM-u so ziher. Zascita pred bakterijami, ne pa za vpijanje menstruacijske krvi.

Imajo jih tudi v drogerijah Tuš in so namenjeni zaščiti pred infekcijami. Ime znamke sem pa pozabila, ampak sigurno jih boš našla med ostalimi vrstami tamponov.

Na kratko:
Tamponi znamke Senta, namenjeni zaščiti pred infekcijo v vodi, vendar hkrati tudi za menstruacijo-seveda ne v najbolj kritičnem dnevu (pri meni takrat zaleže le super plus). Sama jih redno uporabljam kadar me M doleti na dopustu (morje, bazen.)
LP Sue

Tudi v Merkatorju jih imajo. Ne vem točno koliko jih je noter (ene 5 recimo), stanejo pa okrog 700 sit.

Te sem mislila, ja. Za v bazen, recimo, da preprečim vdor vode.

Ja, te iščem. Tnx.

Tampone za v vodo, bazene, itd. sem videla v Intersaprju. Bili so na polici zraven tamponov o.b.. Na njih razvidno piše da so le za ta namen, za bazene, itd.
žal ne vem imena.

Bye

Z VSEMI TAMPONI GREŠ LAHKO V VODO!!

te guero muscho poniko te la rame so pa itko mi via dm to polasaev jerambia via James Rodriguez

New Report

Close