Najdi forum

Sušilni stroj AEG

Pozdravljeni,

zanima me ali imate kakšne izkušnje z AEG-jevimi sušilnimi stroji? Namreč zanima me ali je vredno kupiti AEG Lavatherm 59800??? Kateri sušilni stroj bi bil konkurenčen temu? Zdej sm že čist zmedena. Trg je čist preveč zasičen z vso to robo. Jaz pa si želim sušilc, ki mi bo omogočil čim manj al pa sploh nič likanja:)

Najlepša hvala!
Lena

Pozdravljeni!

Zanimate se za AEG Lavatherm 59800, ki je glede na funkcije zelo dober.
Ena izmed prednosti je energijski razred A, v katerega je uvrščenih zelo malo sušilnih strojev (večina je v C razredu).

Za vas sem poiskala nekaj deset tisočakov cenejši model, ki ima še več funkcij, kot AEG-jev model (npr. 4 časovne programe, Fuzzy logic – prilagajanje sušenja glede na vrsto in količino perila). In to je BLOMBERG TKF 1350 A 18809. Prav tako ga uvrščamo v energijski razred A.

Ponudila sem vam konkurenčni model, odločitev pa je vaša.

Lep pozdrav,

Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> info@trgovina.over.net 041 442 160

Gospa Maja,

najlepša vam hvala. Odločitev bo težka. Sedaj sem spet nazaj na prvi varianti Miele, ne vem …….

Lep dan vam želim!
Lena

Spoštovana Lena,

Omenjeni aparat sodi med boljše izdelke na slovenskem tržišču. Sušilec je
namreč kondenzacijski in ima tudi dodatne programe, ki jih lahko uporabnik
uporablja, denimo program za volno, program proti mečkanju in podobno…

Ima tudi senzor za merjenje vlažnosti, ki je natančnejši v primerjavi s
toplotnimi senzorji. Verjetno v celoti ne boste prenehali z likanjem, se
boste pa zelo razbremenili.

Lahko pa počakate teden ali dva, saj pripravljamo Trgovino, v kateri bodo
tudi predstavljeni drugi sušilniki, pa si ga boste lahko kar v naši
trgovini naročili, pa še med.over.net boste podpirali :–)

LP Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> info@trgovina.over.net 041 442 160

Kaj pa kakšna bolj ceneje varianta? Namreč nebi dala 200.000 sit za sušilcazmeda13 napisal:

Jaz si tudi želim sušilc, ki mi bo omogočil čim manj al pa sploh nič > likanja:)

Najlepša hvala!
Svetlana

New Report

Close