Najdi forum

štorkljin ugriz

Zanima me, kdaj ponavadi ta reč izgine? Naš skoraj šestmesečnik ga ima na zatilju in je kar velik rdeč flek. Upam, da bo izginil… Kakšne so vaše izkušnje? Na veki ga že skoraj nima več, ta je pa kar vztrajen…

naša je stara 4 leta, pa se ji še vedno pozna…

Naš ga tudi še ima in je tudi zdravnik rekel,da bo ta na zatilju ostal.Nad obrvjo pa počasi izginja.

Naš je star 18 mesecev in ga še vedno ima na zatiljo, vendar ni več tako rdeč. Pod nosom pa mu je izginil.

naša punči je stara 3 mesece in se ji še kar močno pozna.
ima ga na obeh vekah, med obrvmi in na zatilju.

lp,k

A katera, prosim, razloži, kaj je to štorkljin ugriz? Hvala!

To je pač rdeč madež na koži. Naša prva punca ni imela nobenega, fantič je pa kar ornk poštemplan. Nič lepo ne zgleda. Na sosednjem forumu so razložile, da je to od tega, ker dojenček pritiska ob sramne kosti. Če vtipkaš na google birth mark, se najde marsikaj.

Naša ga je imela na čelu-med obrvmi nekaj mesecev, ampak ga že dolgo nima več… zdaj ima dobri 2 leti in sploh ne vem, kdaj ji je minil. Vidiš, sem čisto pozabila, da ga je imela, da se je kar videl. Če se kaj razjezi potem se vidi čisto malo.

Moj mož je star 33 let ina ga še vedno ima na zatilju, naša punčka, skor 4 leta stara, ga tudi ima.

[Ne SaNjAj SvOjEgA žIvLjEnjA, žIvI sVoJe SaNjE.]

New Report

Close