spodaj!
Lep pozdrav.
Stara sem 17 let in imam problem že zelo dolgo oziroma od kar pomnim, zato bi prosila za nasvet(obiska pri ginekologu si ne želim).Imam zelo velike “velike” sramne ustne prav tako klitoris.Bi to lahko bil vzrok vnetja(čeprav imam že skoz),ali morda m. novotvorba ali sem pa drugačna od drugih in imam nekaj takšnega…Pri nobeni ženski še nisem tega opazila-namreč to se mi vidi v spodnjicah oz.kopalkah in me tudi moti na kolesu!
spolnih odnosov še nisem imela-že zaradi tega ker si ne upam biti pre fantom naga.zdaj si jo celo brijem da v hlačkah ne izgleda tako polno.
prosim prosim pomagajte če se le da in….ali sem edina???????!
hvala, LP
Draga Kara,
problema velikih sramnih ustnic ne poznam, da nekatere motijo prevelike “male” sramne ustnice pa se zavedam in je tudi možno pomagati. Kljub vaši želji, da ne bi bil potreben zdravnik, bi bilo zelo smiselno obiskati ginekologa, priporočam pa mlajšega, ker imamo praviloma (ne vedno) taki manj “vcepljenih predstav” o tem, kaj je normalno in kaj ne oziroma smo bolj tolerantni do okusa posameznic. Če bo torej videti kakšna večja odstopanja od povprečja je seveda možna tudi plastična operacija, toda kot rečeno, v okvirih smiselnih korekcij.