Najdi forum

Pozdravljeni!!
Zanimalo bi me,če mi lahko malce več poveste glede komisije,ki nastopi po 10. tednu nosečnosti in sicer,v kolkih dneh je to rešeno in koliko časa je potrebno čakati!! Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem!!
Sonja!!

Postopek je hiter, znotraj enega tedna, saj komisija 1. stopnje zaseda v Ljubljani vsak torek, 2. stopnje pa vsak četrtek, kar pomeni, da v primeru “nestrinjanja z odločitvijo komisije 1. stopnje lahko še v istem tednu zaprosite za mnenje komisije druge stopnje, ki ima drugo sestavo kot prva. Vse napotke o naslavljanju prošenj na komisijo dobite pri socijalni delavki Ginekološke klinike.

Za odgovor se vam najlepse zahvaljujem in hkrati samo se prosim, ce mi lahko poveste ce se komisija zmeraj odloci z dovolenjem,da se splav opravi..ali je kaksna moznost da je prosnja zavrnjena…
najlepsa hvala!

Na prvi stopnji se relativno pogosto dogaja, da je prošnja zavrnjena, če za poseg ni prave utemeljitve in če se je nosečnost že prevesila v drugo tretjino (torej po 13. tednu). Predvsem ni primerna utemeljitev, da “prej niste vedeli za nosečnost”.

New Report

Close