Najdi forum

Sobno kolo – pomoč pri izbiri

Kot sem napisala nekaj dni nazaj, sem se odločila shujšati.

Vem, da premalo migam. Sedaj pa prihaja zima in bom še manj. Kupila si bom sobno kolo.

Prosim vas za nasvete – na kaj moram biti pozorna pri nakupu? V trgovinah imajo toliko različnih mocelov (in cen) , da sploh ne vem kaj naj kupim.

Pa preveliko ne sme biti, ker v stanovanju nimamo veliko prostora.

Hojla…

Žal s sobnimi kolesi nimam izkušenj. Smo imeli enega pa ni bilo kaj dosti od njega. Sedaj pa imam orbitrek oz. na njem piše Mars.
Kupila sem ga nekje preko internata in je bil cca 30.000sit.

Jaz sem z njim zadovoljna, je pa res da je zelo glasen in da popolnoma razumem ljudi, ki se pritožujejo nad njim. V bloku zna bit pa še večji problem, še posebno, če ga goniš, ko drugi še spijo.

Za kolo pa, če ga misliš resno uporabljat daj raje kakega jurja več, če si ga seveda lahko privoščiš, pa da je ORNK 🙂

Žal ti kaj več ne znam pomagat.
Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Jaz osebno nisem za kolo. Sem poskusila, pa ti povem, da me je rit začela boleti. Drugo nosečnost sem vzdrževala, če se lahko tako izrazim z orbitrekom, ki pa je za moje pojme dosti boljši. Migaš z vsem, pomagalo pa mi je predvsem pri stegnih in čvrstejši ta zadnji.
lp

Dobro je ce ima merilec srčnega utripa …

To ima zdaj vsako kolo. Paziti moraš, da so “zavore” za obremenitev magnetne. Te veliko dalj vzdržijo kot navadne. Pa tudi to mislim, da je zdaj že pri vseh sobnih kolesih.

Ko sem ga kupovala jaz, sem iskala najmanjšega možnega. Zavedaj se, da v trgovini izgleda majčken, ko ga postaviš v dnevno sobo, ali kamorkoli že doma, pa se kar naenkrat “zveča”.

LP!

Jaz sicer nimam kolesa, imam pa orbitrek model BE 6600 in sem zelo zadovoljna. Je tih, lepo dela, spodaj ima na eni strani koleščke,da ga lahko premikaš iz prostora v prostor. Pripeljali so mi ga na dom brezplačno, sestavljenega. V letu in pol še ni bilo težav z njim.

Jaz ima sicer sobno kolo,a bi sedaj,ko imamdosti manjšo kilažo zamenjala za orbitrake,ker prej še nisem imela tako razvitih mišic.Tako ti povem:oboje je o.k. samo,da si pridna in si vsaj 3-4x gor na teden.
Ostalo so ti pa že drugi svetovali.
Srečno-pozimi je pa le prijetneje kolovratiti v sobi,za sprehod na daljšo progo pa kam na kakšen hribček…..
lp Andreja

New Report

Close