smrdljiv izcedek iz popka
Pozdravljeni!
imam eno težavico,…imam smrdljiv brezbarvni izcedek iz popka…ne vedno amoak si lahko popek umivam in umivam pa nič ne pomaga…ima pa močan vonj(vonj naj bi bil podoben tistemu,kot ko sem imela glivično vnetje,vendar da je ta bolj močan)..nevem z čem bi lahko bilo to povezano(ali z ginekologijo al naj grem k splošnemu zdravniku…)
P.S. Vnetja nimam ter nikjer drugej nobenega izcedka
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor!!
Pozdravljeni.
Stara sem 22 let. Zadnji mesec in pol opažam, da imam izcedek iz popka, ki se vsake toliko časa posluši (nastane kot kakšna rjava krastica). Tudi ko tekočino iz njega popivnam z robčkom, se takoj popek na novo navlaži. Izcedek ni gost, temveč zelo voden oz tekoč, skoraj brezbarven. Tekočina smrdi, ko jo povonjam bolj od blizu, drugače je ne zavonjam. Drugih težav nimam. Zanima me, če je to lahko kaj nevarnega? Na internetu sem brala, da je to lahko posledisa ascitesa? Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Lp.
Pozdravljeni,
ponavadi zadošča lokalno zdravljenje z antibiotičnim ali antimikotičnim mazilom, če pa se vnetje širi, zdravimo z zdravili v tabletah ali kapsulah, ti. sistemskimi peroralnimi zdravili.
LP, MarijaŠ