Najdi forum

A katera ve kje prodajajo skiroje za najmlajše, mislim takšne s 3 koleščki?A je mogoče katera že vidla skiro od Po iz Telebajskov?
Hvala za odgovore.

Sem ga jaz tudi iskala, pa mislim, da sem ga takrat videla v Leclarku. Je pa naša pikica bila takrat stara 3,5 let in smo se odločili kar za ta pravega in dobro smo se odločili. Malčki so genialni. Še isti dan ga je znala voziti, kot da bi bila rojena z njim. Koliko je star tvoj malček? Pojdite v Hervis in poizkusite ali mogoče pride v poštev kar ta prav skiro. Jaz sem kupila take rolerje za malčke z več koleščki, pa sem se zafrknila, ker se z njimi ni dalo rolati. Mala se je lomila in padala…, ko pa je dobila ta prave se je naučila en, dva, tri.

Trgovina Direndaj. Skiroji s 3 koleščki, plastičen, od 2-8 let. Cena cca. 5.500 SIT.
Naša mala je stara 3 leta in se z nijim super vozi!

Joj,superca!Kje pa je ta trgovina Direndaj?Včasih je bila v pasaži Maxija,sam se mi zdi, da je zdej ni več….

Direndaj je otr.trgovina v Mercator centru (kjer je Hipermarket) v Šiški. Za Maxi ne vem…

Sram da vas ni‼️‼️‼️

Koliko ubitih živali je na račun skirojev. Koliko prestrašenih ljudi, ko jim skiro po pločniku za pešce pelje 60 km/je..kot na cesti. Starši res niste normalni, da sploh dovolite lastnim otrokom na skiro. Samo ne pol jokcat, ko je nesreča, ki prej ali slej pride.

Da vas ni sram