Najdi forum

SHUJŠEVALNA DIETA UKC

koliko tukaj berem mi je žal za vaše otroke!!

Krpan si se pa razjezil. Pa ne na tak lep sončen dan!

Saj te razumem, a od razburjanja ne boš nič imel. Ni vredno.

Pozdravček Marika

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Tudi jaz imam tebe rada, krpan.

Hej, Krpan, ne razburjaj se!!!!!
Saj je samo debata o tej dieti. Marsikatera je po njej shujšala, ampak zadržala kilc ni nobena, kolikor jaz vem. Zaenkrat je 3md ZAKON.
Zato, ker ješ VSE, samo ne skupaj, ker ješ fuuuulllll veliko sadja (jaz ga sicer ne maram, ampak diete se pa držim in ga jem), ker ješ veeeeliiikooo zelenjave, kruharji lahko jedo kruh, mesa in beljakovin tidi dovolj (moj vnik pravi-za mišice), kilce pa padajo.

Sploh pa mislim, da je najbolj važen red pri prehrani. In mi, ki se ne znamo brzdati, pač rabimo en (kao) dietni režim, da smo kolikor toliko disciplinirani.

LP!

še boljša varianta kot 3md je glyxdiet.

Nemci imajo zelo dobre izkušnje z to se tudi je vse samo glikemični se gleda. se pa dobi seznam kjer so vsi glikemični napsani in poleg živil znaki z zelenim znakecom in rdečim.

Hej krpan, prideš 10 na odprtje fitnessa v Celje?

Jay sem s to dieto shujšala 7 kg, vendar ko sem začela normalno jest nazaj, sem jih kajr hitro pridobila 10.

Tacika, kateri fitnes odpirajo?

R&B GYM
To mi je krpan povedal. Grem seveda na odprtje. Si iz Celja?
No, novi fitness bo v stavbi Telekoma. To je zadaj Ingrada in Memphisa. Če si Celjanka boš vedela kje je to.

Nisem čisto iz Celja, ampak okolice. Sicer pa delam v Celju. Vseeno poznam lokacijo. Mogoče bom pa zbrala voljo in celo grem…

Hvala!

No, OK. Mogoče se pa vidiva :))

Lep dan še naprej!

Shujšala 7 kg v 14 dneh!! Pa še lačen nisi! Priporočam!!!

Nisem prebrala drugih odgovorov, zato se bom mogoče ponavljala.

Enkrat je bilo že govora o tej dieti. Menda je to list, ki je bil napisan za točno določenega pacienta in je vprašljiv za druge uporabnike.

Sicer je pa brat hujšal po tej dieti in je vse nazaj dobil (pa še presegel)

Lp, Ela S

10.9. je otvoritev na ta dan ni mogoče trenirat bo samo čaga, pilo pa to se bo. tako da če ima kdo takrat namen trenirat to ne bo mogoče!

Eh ne, to se razume. Seveda gremo samo firbec pasit. Sprašujem te, če morda prideš, da se spoznamo in kaj spijemo skupaj.

ne ne pridem.

če si kje iz Štajerske se pa lahko drugače spoznamo. na kakem treningu v MB?

A ti si Mariborčan? Sem večkrat tam, ker moj prijatelj tam študira. Morda pa res nekoč..Pota gospodova so čudna :))

Nočka!

ja slovenija je majhna,..

ni blem se lahko vedno za kak trening zmenimo

Jaz sem jo držala pred 3 leti 14 dni in shujšala najprej 4 kg, potem pa sem pazila pri prehrani (nisem mešala OH in beljakovin, zjutraj jedla samo sadje ali kakšno polnozrnato žemljico…9, pila veliko vode in zelenega čaja ter gibala najmanj 4 x na teden ter shujšala še 3 kg. Tako sem shujšala iz 64 kg na 56 kg. Počutila sem se odlično.
Sicer pa, nobena dieta ne pomaga, če se jo držiš samo teden ali dva, vsako telo rabi svoje in najprej ga je potrebno spoznati, da veš kaj mu paše in kaj škoduje in veliko gibanja je potrebnega, da se telo otrdi. Ni važna dieta, ampak kaj, kdaj in koliko poješ. Pametneje je jesti vse, vendar manj in paziti, da ne mešeš vsega med seboj, pa zvečer morda kakšno sadje ali jogurt. In rezultat ne izostane, verjemite….Vse je v naših glavah, pa četudi kdaj grešimo. Srečno vsem pri hujšanju….

New Report

Close