Hej, Krpan, ne razburjaj se!!!!!
Saj je samo debata o tej dieti. Marsikatera je po njej shujšala, ampak zadržala kilc ni nobena, kolikor jaz vem. Zaenkrat je 3md ZAKON.
Zato, ker ješ VSE, samo ne skupaj, ker ješ fuuuulllll veliko sadja (jaz ga sicer ne maram, ampak diete se pa držim in ga jem), ker ješ veeeeliiikooo zelenjave, kruharji lahko jedo kruh, mesa in beljakovin tidi dovolj (moj vnik pravi-za mišice), kilce pa padajo.
Sploh pa mislim, da je najbolj važen red pri prehrani. In mi, ki se ne znamo brzdati, pač rabimo en (kao) dietni režim, da smo kolikor toliko disciplinirani.
LP!
Jaz sem jo držala pred 3 leti 14 dni in shujšala najprej 4 kg, potem pa sem pazila pri prehrani (nisem mešala OH in beljakovin, zjutraj jedla samo sadje ali kakšno polnozrnato žemljico…9, pila veliko vode in zelenega čaja ter gibala najmanj 4 x na teden ter shujšala še 3 kg. Tako sem shujšala iz 64 kg na 56 kg. Počutila sem se odlično.
Sicer pa, nobena dieta ne pomaga, če se jo držiš samo teden ali dva, vsako telo rabi svoje in najprej ga je potrebno spoznati, da veš kaj mu paše in kaj škoduje in veliko gibanja je potrebnega, da se telo otrdi. Ni važna dieta, ampak kaj, kdaj in koliko poješ. Pametneje je jesti vse, vendar manj in paziti, da ne mešeš vsega med seboj, pa zvečer morda kakšno sadje ali jogurt. In rezultat ne izostane, verjemite….Vse je v naših glavah, pa četudi kdaj grešimo. Srečno vsem pri hujšanju….